KAĆA GRUJIĆ NALEPILA SLOBU I LUNU: Nisi ti bog da rasturaš nekome nešto, a Sloba je tek katastrofa, on karijeru NIKADA neće napraviti!
Foto: Printscreen Instagram

oštre reči

KAĆA GRUJIĆ NALEPILA SLOBU I LUNU: Nisi ti bog da rasturaš nekome nešto, a Sloba je tek katastrofa, on karijeru NIKADA neće napraviti!

Rijaliti "Zadruga" izazvao je pažnju kod mnogih javnih ličnosti, a Katarina Grujić kaže da je zgrožena što je blogerka uplovila u romansu s oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem

Objavljeno:

Pevačica Katarina Grujić iskreno je iznela svoj stav kada je u pitanju ljubavni trougao Slobodan Radanović - Kija Kockar - Luna Đogani. Ona je ostala šokirana kada je videla da je ćerka njene koleginice Anabele Atijas, mlada blogerka bacila oko na oženjenog muškarca, pa otpočela vezu s njim bez obzira na to što je on i dalje u braku sa Kristinom Kockar.

"Užasno je biti sa oženjenim muškarcem i javno ga preoteti, bez obzira kakav to brak bio. Ti nisi bog da radiš kako ti hoćeš i da nekom rasturaš bilo šta u životu. Meni je tu i Sloba jako ružno postupio, ispao je katastrofa", kaže Katarina Grujić.

Iako mnogi na društvenim mrežama kažu da je i Sloba u svemu ispao kukavica, Kaća kaže:

Kaća nije štedela Slobu i Lunu
Kaća nije štedela Slobu i Lunufoto: Dragana Udovičić

"On je nešto loše ispao. Šta god to bilo".

Na pitanje da li bi nekada bila u vezi sa Slobodanom Radanovićem, Katarina je bila izičita.

"Nikada u životu. Vidi se kakva je osoba. Ajde što je prevario ženu, ali da javno to uradi i da živi na tuđ račun, na račun devojke koja se toliko trudila, podržavala ga u takmičenju, to je katastrofa. Dok ona trči, juri radi sve, on se dopisuje sa drugim devojkama i ko zna šta je još čini pored toga, to je već ogavno. Tako karijeru neće napraviti. On ima sada medijsku pažnju, ali će se za godinu dana zaboraviti", smatra Grujićeva.

Više nikada ne bi ušla u rijaliti
Više nikada ne bi ušla u rijalitifoto: Vladimir Sporčić

Iako je i ona karijeru započela u rijalitiju "Farma" 2013. godine, ova atraktivna pevačica kaže da više ne razmišlja o takvom poduhvatu.

"Ja više nikada ne bih ušla u rijaliti. Meni je to pomoglo kada je trebalo da se afirmišem, jako mi je pomoglo i na tome će da ostane" kaže Katarina.

Bonus video

VALJA IĆI ZGODAN NA IBICU: Kaja skinula šminku i bacila se na vežbanje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.