OVO JE TORTURA, PLAŠIM SE! Aco Pejović ispričao sve o PAKLU kroz koji prolazi zbog PREVARE
Foto: Damir Dervišagić

pevač je žrtva

OVO JE TORTURA, PLAŠIM SE! Aco Pejović ispričao sve o PAKLU kroz koji prolazi zbog PREVARE

Pevač Aco Pejović postao je žrtva prevare nakon što se za sada nepoznata osoba lažno predstavljala njegovim imenom i od nekoliko ženskih osoba tražila novac u vrednosti od 10.000 evra

Objavljeno:

Pejović se ovim povodom obratio javnosti i izneo sve detalje torture kroz koju trenutno prolazi.

Pet žena ostale su bez 10.000 evra, koje su uplatile osobi koja se lažno predstavila kao Aco Pejović.

- Nekoliko ženskih osoba koje su me, navodno, upoznale preko društvenih mreža, uplatile su mi novac jer sam, navodno, u dugovima kod zelenaša zato što mi je supruga blokirala sve kartice, jer ja, navodno, imam humanitarni fond pa prikupljam novac za lečenje bolesnih ljudi, jer sam im, navodno, obećao da ću ih zaposliti, ali mi treba fnansijka pomoć da to realizujem - ispričao je Pejović na konferenciji za medije koju je hitno sazvao ovim povodom kako je postao žrtva prevaranata.

- Ponavljam, ja ne koristim društvene mreže osim instagrama i niko ne može komunicirati sa mnom putem istih, mjj oficijelni Fejsbuk profil vodi moj tim i on služi za svrhu mog posla. Sve upozoravam da se ne dopisuju sa mnom, neko koiristi moj identitet. Sve žrtve prevare molim da se obrate policiji i tužilaštvu u čiji rad ne sumnjam. Da se bavim time ne želim jer mi je savest mirna, a nemir koji mi je nanet prevazilazi granice pristojnog - poručio je Aco.

On je dodao da sumnja da se radi o osobi iz njegovog bliskog okruženja.

U strahu je da će mu doći ispred vrata
U strahu je da će mu doći ispred vratafoto: Filip Plavčić

- Ja čak sumnjam da je neko iz mog okruženja, ili mi je hakovan telefon. Uznemiravaju mi porodicu, mene, dobijam poruke, mojoj ženi su na poslovni mejl slali slike i dokaze o tome da sam ja navodno tražio novac - rekao je on i dodao:

- I te žene su prevarene kao i ja, to su ogromne cifre, jedna žena je uplatila čak 4000 evra. Bojim se da mi se neka od njih ne pojavi ispred kuće ili na nastupu. Za sada tih žena ima pet, iz raznih krajeva su. Pretpostavljam da će ih se još javiti. Apelujem na sve koji su prevareni da se obrate policiji i prilože dokaze, ali da prestanu da mi uznemiravaju porodicu.

- Vrlo je moguće da postoji i organizovana grupa ljudi koja se time bavi, to je strašno. Danas za 150 evra možete da kupite lažnu ličnu kartu, mislim da su mi falsifikovali dokumenta - izneo je svoje sumnje Aco Pejović.

Bonus video

SVE SE TOPI OD LJUBAVI: Atraktivna voditeljka izazvala oduševljenje novim snimkom!

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.