DOK JE CELA ESTRADA U SUZAMA ZBOG SINANOVE SMRTI, MILOŠ BOJANIĆ OŠTRO PORUČUJE: Ovo je upozorenje kolegama i mladima na POROKE!
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

kakva je ovo izjava?!

DOK JE CELA ESTRADA U SUZAMA ZBOG SINANOVE SMRTI, MILOŠ BOJANIĆ OŠTRO PORUČUJE: Ovo je upozorenje kolegama i mladima na POROKE!

Kolega legendarnog pevača narodne muzike, koji nas je danas napustio posle duge i teške bolesti, poslao je poruku mladim ljudima za koju sada sigurno nije ni vreme ni mesto

Objavljeno:

Legendarni pevač Sinan Sakić mučio se od prošle godine kada je imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale i kada su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine, i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da će morati na transplantaciju jetre.

Nažalost, Sinan je danas izgubio borbu sa teškim oboljenjem jetre i sve nas prerano napustio u 62. godini života. Ova vest pogodila je celu estradu i na hiljade ljudi širom regiona koji su voleli ovog pevača i hitove koje je samo on bio u stanju da izvede tako da vas srce zaboli.

Sinanov kolega Miloš Bojanić takođe je duboko pogođen zbog smrti svog prijatelja i velikana narodne muzike, ali, s druge strane, poruka koju je putem našeg portala uputio javnosti, nismo sigurni da je baš najprimerenija u ovom tužnom trenutku.

- Šta da kažem osim da mi je mnogo žao jer je u pitanju čovek koji je ostavio iza sebe veliku karijeru i velike hitove koji će se dugo slušati. Ipak, najveća tuga je što je prerano ostavio porodicu - rekao je Bojanić za Espreso.co.rs, a potom nas svojom sledećom izjavom ostavio u čudu:

- Neka Sinanova smrt bude poruka za sve moje kolege i mlade ljude kada su u pitanju poroci. Počevši od pušenja cigareta, pa sve do... - izjavio je pevač.

Čovek koga su svi voleli
Čovek koga su svi voleli foto: Dragan Udovičić

Bonus video

PREMINUO SINAN SAKIĆ: Popularni folk pevač izgubio bitku sa bolešću!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.