SPAVALI SMO BEZ ZAŠTITE I DESILO SE!  KO JE ZAISTA MISTERIOZNA DEVOJKA koja tvrdi da je trudna sa Acom Lukasom!
Foto: Dragan Kadić

videli se samo 5-6 puta

SPAVALI SMO BEZ ZAŠTITE I DESILO SE! KO JE ZAISTA MISTERIOZNA DEVOJKA koja tvrdi da je trudna sa Acom Lukasom!

Tanja kaže da je obrazovana, kao i da joj majka pomaže, tako da finansijski može sama da gaji dete, te da ne namerava da dozvoli Lukasu da viđa bebu

Objavljeno:

Folker Aca Lukas navodno je napravio dete dvadesettrogodišnjoj Tanji Bogdanović. Ona tvrdi da sa folkerom nikad nije stupila u odnose iz koristi, pa da u skladu s tim neće prihvatiti nikakvu finansijsku pomoć od oca svog deteta.

Tanja kaže da je obrazovana, kao i da joj majka pomaže, tako da finansijski može sama da gaji dete, te da ne namerava da dozvoli Lukasu da viđa bebu.

- Ja imam dovoljno novca da sama izdržavam bebu, nikad ne bih uzela Lukasove pare. Ne bih mu dozvolila ni da viđa dete, samo se plašim da mi ga ne uzme. Mislim da ću se poroditi kod majke, u Francuskoj, da bih izbegla Acu. Tamo ću da se sklonim od svega. Plašim se Lukasa i onoga što sledi, ne znam šta sve može da uradi. Meni zaista ne treba njegov novac, niti sam ikada sa njim bila zbog bilo kakvih para ili iz koristi - tvrdi Bogdanovićeva i nastavlja:

- On meni ništa nije dao niti kupio, niti sam ja to htela. Ja nisam njegov fan niti išta, ja sam sama svoj čovek i sve sama plaćam. Završila sam Pravni fakultet, majka mi pomaže, mada ona sada nije tu - kaže Tanja Bogdanović.

- Lukasa sam upoznala u jednom restoranu u Beogradu. Bio je sa prijateljem kojeg sam i kasnije sretala, prišao mi je i rekao da sam jako lepa. Videli smo se nekih pet-šest puta, išla sam u njegov stan. Tada mi je svirao na klaviru i pevao. Poslednji put kad smo se videli sa nama su bila njegova četiri druga i dve drugarice - rekla je ona, pa dodala:

- On me je tada molio da dođem i da upoznam njegovog kuma. Bio je pažljiv prema meni, to je prvi put da sam sedela sa njegovim društvom, inače sam se sama s njim viđala. Nakon toga smo spavali, prvi put bez zaštite, i eto, desilo se šta se desilo. Nažalost, sa njim sam ostala trudna - kaže dvadesettrogodišnja Tanja Bogdanović.

Ponovo otac?
Ponovo otac? foto: Marina Lopičić

Bonus video

ISPRIČAO JE VIC I USPEO SAM SEBE DA NASMEJE DO SUZA: Andrija Milošević ponovo izigravao komičara!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.