ARSA IZ SERIJE ISTINE I LAŽI JE NEPREPOZNATLJIV: Glumac je rešio da iz korena promeni svoj izgled, ODLEPIĆETE kad vidite kakav je sad FRAJER (FOTO)
Foto: Printscreen/ TV Prva

PROMENIO SE

ARSA IZ SERIJE ISTINE I LAŽI JE NEPREPOZNATLJIV: Glumac je rešio da iz korena promeni svoj izgled, ODLEPIĆETE kad vidite kakav je sad FRAJER (FOTO)

Ovaj talentovani glumac dugo godina se bavio sportom

Objavljeno:

Glumca Vladimira Kovačevića zavoleli ste kao Arsu u seriji "Istine i laži", koja se emituje na TV Prva.

Snimanja epizoda prve sezone završena su pre nekoliko nedelja, dok se nova snimanja očekuju početkom avgusta.

Vladimir je u pauzi od snimanja iskoristio priliku da promeni imdiž, pa se ošišao na kratko i pustio bradu. Mnoge devojke komentarišu da mu lepo stoji, ali i da je ozbiljniji.

Glumac je sasvim promenio fizički izgled
Glumac je sasvim promenio fizički izgled foto: Printscreen/ TV Prva

- U glumu sam se zaljubio još kao dete uz TV serije i filmove. Nisam tada slutio da će gluma biti moj životni poziv - rekao je ranije Vladimir i dodao kako se predstavio komisiji kada je došao da upiše glumu:

- Izabrao sam da se predstavim kao Jerotije iz "Sumnjivog lica" i monologom iz "Mletačkog trgovca", govorio sam stihove pesme "Greh" Duška Trifunovića, a moj glavni pik su bile imitacije poznatih ličnosti. Imitirao sam Josifa Tatića, Buks of knjige i Kristijana Golubovića. Mora da im se to svidelo kad su me primili.

Pred ovim mladim glumcem je blistava karijera
Pred ovim mladim glumcem je blistava karijera foto: Printscreen/ TV Prva

Ovaj talentovani glumac dugo godina se bavio sportom.

- Trenirao sam vaterpolo gotovo 14 godina. Počeo sam u Partizanu, a najduži period sam proveo u Tašu. Ipak, prestao sam da treniram i odlučio se za glumu. Ne nedostaje mi vaterpolo, ali bih vrlo rado opet stavio kapicu i skočio u bazen. Voleo bih da odigram na filmu ili u seriji nekog plivača ili vaterpolistu.

Bonus video MARIJA ZAPEVALA ČOLINE STIHOVE: Arena GORI!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.