Svakodnevno je gledamo u seriji ISTINE I LAŽI, ali malo ko zna da je naša poznata glumica UDATA ZA VRHUNSKOG FRAJERA! (FOTO)
Živi život iz snova, Foto: Printscreen/Instagram/janamilicilic

venčali se posle 4 meseca

Svakodnevno je gledamo u seriji ISTINE I LAŽI, ali malo ko zna da je naša poznata glumica UDATA ZA VRHUNSKOG FRAJERA! (FOTO)

Vrhunac svoje slave doživela je zbog svoje spektakularne uloge u poznatoj seriji "Istine i laži"

Objavljeno:

Uloga Marine Filipović ju je proslavila, a i u stvarnom životu, ona inače živi bajkovito.

Dugo vremena glumica Jana Milić je na glumačkoj sceni, ali svoju popularnost je doživela najviše zbog uloge Marine Filipović u seriji "Istine i laži", koja joj je donela status velike zvezde.

Sa raznim porodičnim i ljubavnim problemima je gledamo kao Marinu koja u seriji bije veliku bitku, ali kada je reč njenom privatnom životu, ova 36-godišnja glumica može da bude veoma zadovoljna, jer živi život iz snova.

Sa Mišom Ilićem, producentom, je već sedam godina u braku, a svima zanimljiv podatak je i taj da je ovaj par posle četvoromesečnog zabavljanja stao na ludi kamen.

Srecan rodjendan dragi @misailic ???? 10000 godina

A post shared by Jana Ilic Milic (@janamilicilic) on

Ipak, iako su tada mnogi mislili da je prebrzo, mi možemo sada da kažemo kako je ovo jedna ispravna odluka, pošto je porodica ubrzo postala bogatija za još jednog člana kada su dobili sina kojem su dali ime Đorđe.

Kad god bi pričali o svom ljubavnom životu, i Miša i Jana bi govorili da su stvoreni jedno za drugo i da su srodne duše.

Divna @helenascrittore_designline ? #istineilazi #prvatv

A post shared by Jana Ilic Milic (@janamilicilic) on

Bonus video

Espreso Tviter - Danijel Pavlović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.