JEZIVA IGRA SUDBINE: Nataša se danas sudi sa mužem zbog nasilja, a tačno pre godinu dana DOGODILA JOJ SE STRAŠNA STVAR! (FOTO)
Baš nema sreće u ljubavi, Foto: Damir Dervišagić

bizarna slučajnost

JEZIVA IGRA SUDBINE: Nataša se danas sudi sa mužem zbog nasilja, a tačno pre godinu dana DOGODILA JOJ SE STRAŠNA STVAR! (FOTO)

Iako nosi epitet zavodnice i fatalne žene za kojom muškarci gube glavu, Nataša nikako da nađe sreću sa sa svojim emotivnim partnerima

Objavljeno:

Danas u Prvom osnovnom tužilaštvu, Nataša Bekvalac i Luka Lazukić daju iskaz, po pevačicinoj prijavi da ju je muž pijan pretukao.

Današnji datum je izgleda veoma važan za pevačicu budući da se Nataša Bekvalac pre tačno godinu dana sudski razvela od Ljube Jovanović.

Podsetimo, Jovanović je 9. marta 2017. napustio kuću i njih dvoje otkako je bivši sportista napustio stan, nikada se nisu ni sreli ni videli. Oboje su dali punomoć advokatima da ih razvede bez njihovog prisustva.

Kako se pisalo Nataša i Ljuba su se razveli zbog nepomirljivih razloga i nikako nisu mogli da pronađu zajednički jezik. Sve manje su mogli da razgovaraju, retko su provodili zajedničko vreme u kući.

Iako nosi epitet  zavodnice i fatalne žene za kojom muškarci gube glavu, Nataša nikako da nađe sreću sa sa svojim emotivnim partnerima
Iako nosi epitet zavodnice i fatalne žene za kojom muškarci gube glavu, Nataša nikako da nađe sreću sa sa svojim emotivnim partnerimafoto: Dado Đilas, Dragana Udovičić, Zorana Jevtić, Vladimir Sporčić

Iako nosi epitet zavodnice i fatalne žene za kojom muškarci gube glavu, Nataša nikako da nađe sreću sa sa svojim emotivnim partnerima.

Od tragedije sa sa vaterpolistom i sada već bivšim suprugom Danilom Ikodovićem, do prevare, preko razvoda sa Ljubom Jovanovićem pa do SKANDALOZNIH BATINA od Luke Lazukića.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.