LUKA U RIJALITIJU? Pevačica otkrila šta čeka Natašinog muža nakon skandala!
Luka Lazukić nije zauzimao prostor u domaćim medijima jer se nije pojavljivao na javnim događajima, Foto: Dragana Udovičić

broj 1 u medijima

LUKA U RIJALITIJU? Pevačica otkrila šta čeka Natašinog muža nakon skandala!

Brojne javne ličnosti su, takođe, iznele svoje mišljenje o celom ovom slučaju

Objavljeno:

Iako se još krajem septembra prošle godine zakleo na večnu ljubav Nataši Bekvalac, Luka Lazukić nije zauzimao prostor u domaćim medijima jer se nije pojavljivao na javnim događajima, a i sama pevačica je retko pričala o njemu u intervjuima, poštujući njegovu odluku da se drži podalje od medija.

Ipak, sve se promenilo preko noći, kada je pre dva dana pretukao svoju suprugu, o čemu bruje svi domaći štampani i elektronski mediji, oštro osuđujući ovaj postupak.

Brojne javne ličnosti su, takođe, iznele svoje mišljenje o celom ovom slučaju, stajući na Natašinu stranu, a Goca Tržan je napravila presedan i, pored podrške koju je svakako uputila svojoj koleginici, odlučila je da analizira dalji razvojni put Lazukića.

- Dakle, poznajući srpske medije, razvojni put ovog što bije žene je sledeći: za par dana će već biti pozvan u neki talk show i pljuvaće ženu koju je prebio, a za maksimalno godinu dana će biti zvezda nekog rijalitija! Nazdravlje! - napisala je Tržanova na Tviteru.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.