ON JE ZA MENE MRTAV, NADAM SE DA ĆE ZAVRŠITI IZA REŠETAKA! Bekvalčeva ogorčena, neće da čuje za Lazukića!
Foto: Dragana Udovičić

Šokantno

ON JE ZA MENE MRTAV, NADAM SE DA ĆE ZAVRŠITI IZA REŠETAKA! Bekvalčeva ogorčena, neće da čuje za Lazukića!

Pevačica je uplašena, advokatu je poručila da je ekspresno razvede

Objavljeno:

Nataša Bekvalac posle prebijanja ne želi više da čuje za Luku Lazukića!

Pevačica je rekla bliskim prijateljima da je njen suprug, s kojim je pre samo dva meseca dobila ćerku Katju, mrtav za nju i da se nada da će završiti u zatvoru zato što ju je šamarao i udarao rukama i nogama pred njihovom dvomesečnom ćerkom.

Kako saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici, ona je i dalje pod velikim stresom. Uplašena je i komunicira samo sa ćerkom, sestrom i roditeljima. Ne može da se smiri i jedina uteha su joj deca, od koje se ne odvaja. Pokušava da zaboravi noć kada je Luka izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na nju nakon što mu je pronašla prepisku s drugim ženama.

Ona je s modricama i otocima u subotu dala iskaz policiji, a to će učiniti ponovo u toku ove nedelje.

Bekvalčeva ne želi nikad više da se sretne s Lazukićem i od advokata je tražila da se razvode po hitnom postupku! Pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Njen advokat Nemanja Vlček za Kurir je potvrdio da je pevačica uplašena i da će zbog toga tražiti produženje mere o zabrani prilaska sa 48 sati na 30 dana, kao i pritvor za Luku.

- Imajući u vidu da Nataša Bekvalac strahuje za svoju bezbednost, očekujemo da će sud Luki Lazukiću odrediti pritvor ili da mu se mera zabrane prilaska i komunikacije s Natašom produži na 30 dana zbog mogućnosti da ponovi ovo što je učinio - rekao je Vlček iz advokatske kancelarije „Aleksić“.

Ekipa Kurira pokušala je da dođe i do Lazukića, koji je kod roditelja na Novom Beogradu i, kako saznajemo, nije ni pokušao da kontaktira s Natašom. Vrata nam je otvorio Lukin otac, ali nije želeo ništa da komentariše. Njihov komšija nam je rekao:

- Ne poznajemo tog dečka kao takvog, uvek se javi, pita kako smo kada se sretnemo u zgradi. Žao mi je ovih ljudi, njima je napravio nepotreban osećaj sramote, a oni su, verujte, izuzetno dobri.

Luka je na saslušanju otkrio detalje sukoba.

- Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepisku sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnuo sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku ona je pala - izjavio je Lazukić na saslušanju.

Bonus video: Advokat Nataše Bekvalac

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.