ONA MU JE BILA NAJVEĆA PODRŠKA U NAJTEŽIM TRENUCIMA: Ovo je supruga Dejana Pantelića, koja je bila uz njega dok se borio sa rakom (FOTO)
Dejan Pantelić je pravi primer pozitivne energije i borbe, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

LJUBAV I PODRŠKA

ONA MU JE BILA NAJVEĆA PODRŠKA U NAJTEŽIM TRENUCIMA: Ovo je supruga Dejana Pantelića, koja je bila uz njega dok se borio sa rakom (FOTO)

Brak ovog para važi za jedan od najskladnijih

Objavljeno:

Dejan Pantelić jedan je od najpozantijih domaćih voditelja, a trenutno ga gledamo u emisiji 150 minuta. Dejan je jedan od onih koji nemaju problem sa tim da govore o privatnom životu, pa je javnost upućena u njegovu bitku sa kancerom koju je bio od 2012. do 2016. godine. Ono što je najvažnije, jeste to da je iz te bitke izašao kao pobednik.

U teškim danima najveća podrška bila mu je porodica, surpuga Miona i deca Lana i Vukašin. Miona je od Dejana mlađa 8 godina, a voditelj je i te kako privrežen i njoj i deci. Ono što je za dubok naklon jeste žar sa kojim se Miona bori za svoju porodicu. Ona je sve vreme bila uz Dejana u godinama u kojima se borio za život, a pored toga je brinula i o deci, koja se godinama unazad bore sa dijabetesom.

❤❤❤

A post shared by Dejan Pantelić (@deki.pantelic) on

Brak ovog para važi za jedan od najskladnijih, a koliko su srećni videlo se i prethodne noći na premijeri predstave Šta me snađe, koju igra Anđelka Prpić.

Voditelj je o svojoj borbi sa opakom bolešću javno govorio kako bi motivisao ljude koji imaju isti ili sličan problem:

❤❤❤@miona.pantelic

A post shared by Dejan Pantelić (@deki.pantelic) on

"U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu (ćerka) fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove", rekao je tada voditelj.

Bonus video DOK SVI BRUJE O NJENOM SKUPOM RAZVODU: Eminin brat najviše pati, dok pevačica ne izbija iz kuhinje! Ovo je njen NAJBOLJI RECEPT

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.