Anabela je pre udaje bila s članom najpoznatije srpske porodice: Posle nje je postao jedan od najvećih zavodnika na estradi! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

neverovatno

Anabela je pre udaje bila s članom najpoznatije srpske porodice: Posle nje je postao jedan od najvećih zavodnika na estradi! (FOTO)

Pevačica Anabela Atijas nije odmah nakon razvoda od densera Gagija Đoganija pronašla svoju sreću

Objavljeno: 15:21h

- Pustila sam da vreme učini svoje i veza nam se desila spontano. Uživala sam u periodu našeg druženja i upoznavanja. Saša je pravi gospodin sa predivnim manirima. Lepo je vaspitan, nežan, pažljiv i zaštitnički nastrojen.

foto: Filip Plavčić

- O njemu mogu da kažem zaista sve najlepše - rekla je tada Anabela o Saši.

Iako su mnogi mislil da se pevačica nameračila da postane snajka familije Karić i da će taj cilj ostvariti po svaku cenu, ona je to demantovala raskidom veze sa Nedeljkovićem krajem 2011. godine.

SVI ZNAJU ELENU KARIĆ, ALI NJU NIKO ŽIVI! Ovo je ćerka Verice Rakočević koja živi u Njujorku, a ima i rođenog brata! (FOTO)

Inače, ovaj mladić nosio je epitet velikog stradnog zavodnika i za njega su se lepile mnoge poznate devojke. Nakon Anabele on je bio u vezi sa manekenkom Sandrom Obradović nekoliko meseci, koju je, prema pisanjima medija, čak i verio. Nedeljković je, navodno, nakon što je ostavio Sandru smuvao i pevačicu Katarinu Živković.

(Espreso.co.rs / PulsOnline.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.