Pre Tonija je bila u vezi sa čuvenim BIZNISMENOM i POLITIČAREM, a za njega se i  TAJNO UDALA! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

u pitanju je veliki plejboj!

Pre Tonija je bila u vezi sa čuvenim BIZNISMENOM i POLITIČAREM, a za njega se i TAJNO UDALA! (FOTO)

Folk zvezda Dragana Mirković imala je veliku ljubav pre braka sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Veza sa tim čovekom trajala je deset godina

Objavljeno:

Veliki šok za domaće medije bilo je pojavljivanje Škorićeve na Bašanovićevoj slavi 2014. godine. Ovim gestom Mira je pokazala da se pomirila sa bivšim dečkom, koji ju je, kako se šuškalo po estradnim krugovima, ostavio zbog Mirkovićeve.

foto: Dragan Kadić

Bašanović se pre sedam godina oženio lepom Novosađankom Bojanom sa kojom ima jednu ćerku. Ovaj par doživeo je veliku neprijatnost kada su 2013. godine uhapšeni u Floridi zbog sumnje da su počinili tešku krađu u jednom tržnom centru zajedno sa ostalim počiniteljima.

foto: Dragan Kadić

Međutim, Bašanović je kasnije objsnio da je zapravo uhapšen, jer nije imao dokumenta.

- Nisam imao nijedan dokument što je u SAD ozbiljan prekršaj, pa sam priveden u policiju radi identifikacije, pod sumnjom da sam možda član pomenute grupe. Objašnjavao sam da sam turista i da sam dokumenta zaboravio u apartmanu, ali su bili dosledni u procedurama, pa su me ostavili u pritvoru sve dok narednog jutra moj prijatelj nije doneo dokumenta na uvid i položio kauciju - objasnio je Bašanović tada.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pulsonline)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.