MOLIĆEŠ ZA MILOST, UŽIVAJ DOK DIŠEŠ... Bivši učesnik Velikog brata UBIO MAJKU, a sad hoće i SVOG DEČKA!
Foto: Kurir

živeli su zajedno, a onda ga je izdao

MOLIĆEŠ ZA MILOST, UŽIVAJ DOK DIŠEŠ... Bivši učesnik Velikog brata UBIO MAJKU, a sad hoće i SVOG DEČKA!

Antal i ja smo živeli zajedno. Ja sam mu bio kao majka, nova majka, pošto je biološku ubio. A onda su usledili naši sukobi, kaže Pinter

Objavljeno:

- Odvratno stvorenje sa izgužvanom kožom na licu. Molićeš me za milost. Ostaviću te večno u mraku. To će ti biti pakao. Uživaj dok dišeš, i to će uskoro prestati. Ja sam to. Ja sam bog. Sve to što vidiš. Alfa i omega, crkotino. Pi*ko papučarska prodana, izdao si srpski narod i pobegao u drugu državu sa sebi sličnim. Samo probaj da se vratiš - napisao je u poruci Skendžić.

foto: Printscreen

Daniel Pinter tvrdi da mu Antal Skendžić i dalje piše i preti preko Vajbera i društvenih mreža. Bivši učesnik „Velikog brata“ se nije javljao na pozive.

Daniel Pinter je diplomirani pravnik, LGBT aktivista iz Bečeja, bivši spiker na TV Vojvodina. Godine 2015. prijavljuje se na izbor za trans mis i uzima ime Dženi.

Poznat je i kao prva transrodna osoba u obrazovnom sistemu Srbije, ali i po hapšenju za prostituciju. Od januara 2016. godine traje proces protiv Pintera pred Osnovnim sudom u Novom Sadu zbog optužbe da je oštetio i uništio ulazna vrata na RTV Vojvodine u demonstracijama.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.