PODNELA TUŽBU, KREĆE NOVI RAT: Ceca traži od Karleuše 700.000 dinara! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

vrag je odneo šalu

PODNELA TUŽBU, KREĆE NOVI RAT: Ceca traži od Karleuše 700.000 dinara! (FOTO)

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, kao što je najavila, presavila je tabak i tužila Jelenu Karleušu zbog gnusnih laži koje je proteklih nedelja izrekla o njoj! Cecin advokatski tim sastavio je tužbu za 700.000 dinara, uz koncizno objašnjenje o duševnom bolu koji je folk diva pretrpela zbog Jeleninih izjava

Objavljeno: 09:15h

Osim što će odgovarati za optužbu da je Ceca naložila ubistvo njenog bivšeg dečka, Jelena će morati da objasni i svoje izjave da je Ceca „ološ krvavih ruku”, „nanogica”, „konkubina” i „da radi za kriminalce”. JK će pred sudom objasniti i svoju poruku koju je uputila Ceci putem Tvitera, a koja glasi: „Tek ću sad da ti je*em bater”. Sud je usvojio tužbeni zahtev Ražnatovićeve, pa će u narednom periodu biti određen datum prvog ročišta.

Sve to je pre nekoliko dana najavila Ceca, kada je i otkrila da će podneti tužbu.

"Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu, a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Samo jednom sam pomenutu osobu tužila i dobila je na sudu. Trpim najprizemnije klevete i laži. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima jer sve ovo više nema ljudskog smisla. Primorana sam da zaštitim kako sebe, tako i svoju porodicu, jer su svi na udaru, a ne samo ja. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko veštačenje jer ne verujem da normalan čovek može izgovoriti takve stvari", rekla je tada Ceca.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.