LEPA BRENA PROGOVORILA O PORODICI, KARIJERI: Ništa mi nije teško kad je Boba u pitanju, sve bih uradila za njega! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

intervju sa najvećom balkanskom divom

LEPA BRENA PROGOVORILA O PORODICI, KARIJERI: Ništa mi nije teško kad je Boba u pitanju, sve bih uradila za njega! (FOTO)

Mi smo jedno drugom najvažnija podrška. Meni ništa nije teško kad je on u pitanju, jer je predivan čovek i što smo stariji, naš odnos je sve bolji, kaže folk diva

Objavljeno: 25.05.2017. 21:40h
  • 9

Zvezdani status koji Lepa Brena ima neukaljan traje preko 35 godina, a zaslužila ga je muzičkim i filmskim hitovima, stabilnim brakom s bivšim teniserom Bobom Živojinovićem, ali ljubaznošću i profesionalnim odnosom s novinarima, pa nije ni čudo što sedma sila najviše voli da sarađuje upravo s njom.

Od početka ste imali taj holivudski šmek. Od velike ljubavi s najpopularnijim sportistom, pa preko braka koji traje više od 20 godina. Čuveno kliše pitanje, koja je vaša i Bobina tajna?


- Ono što vezuje nas dvoje jeste ljubav, ali ona bez poštovanja ne bi postojala. Posle toliko godina veze i braka nauči čovek kako da održi dobar odnos. Jer zašto bismo više energije i truda uložili u negovanje nekog prijateljstva nego u našu zajednicu? Mi smo jedno drugom najvažnija podrška. Ne negujemo mi naš odnos tako što kupujemo stvari, već sitnicama, vodimo računa jedno o drugom. Meni ništa nije teško kad je Boba u pitanju, sve bih uradila za njega.

foto: Dragan Kadić


Da li i on uzvraća na isti način?


- Boba je predivan čovek i što smo stariji, naš odnos je sve bolji. Spojile su nas vrlo specifične okolnosti, a učvrstile mnogo teške stvari u životu. I otmica našeg deteta, našeg Stefana, i raspad jedne države u kojoj smo nas dvoje bili jugoslovenski simboli. Zajedno smo patili zbog toga. Radilo se na tome da na Balkanu sve bude razjedinjeno, da se oslabi moć. I stalno se vraćaju neki zli duhovi, neka zla prošlost, da bi se još više uneo razdor u ovaj već razjedinjeni balkanski svet.

Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media