LEPA BRENA PROGOVORILA O PORODICI, KARIJERI: Ništa mi nije teško kad je Boba u pitanju, sve bih uradila za njega! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

intervju sa najvećom balkanskom divom

LEPA BRENA PROGOVORILA O PORODICI, KARIJERI: Ništa mi nije teško kad je Boba u pitanju, sve bih uradila za njega! (FOTO)

Mi smo jedno drugom najvažnija podrška. Meni ništa nije teško kad je on u pitanju, jer je predivan čovek i što smo stariji, naš odnos je sve bolji, kaže folk diva

Objavljeno:

Kad smo već kod Jugoslavije, vi ste poslednja velika jugoslovenska zvezda. I još nemate naslednicu, kao ni Čola naslednika. Zašto?

- Original je original, ne može nas niko ponoviti, ali postoje drugi ljudi koji ostavljaju svoj pečat. Svako je originalan na svoj način. Uvek ste imali dobro oko i uho za talente, za buduće zvezde. Kakvu karijeru predviđate svom sinu Stefanu?

- Iskreno, bila sam veoma iznenađena kad je došao i rekao nam da je snimio pesmu! To je za mene bio kao grom iz vedra neba! Ali bila sam ponosna i srećna jer je to uradio bukvalno sam. Našao je pesmu, dogovorio se s Maretom i snimio je. Meni se baš dopala. No, ipak mi se najviše dopada njegova odlučnost da ide sam u životne izazove. On i Viktor su veoma dobra deca, sve što smo mi kao roditelji tražili od njih uradili su, vredni su i pošteni.

foto: Printskrin / Instagram / stefanzivojinovic

Kako bi prošao u „Zvezdama Granda“?

- Mislim da bi daleko dogurao, ali ne znam da li bi pobedio. Ali samo zato što je to specifično takmičenje, kompleksna je situacija, a i pokazalo se da nije važno pobediti, već takmičiti se! Stefan će svakako imati svoj put, ima petlju i hrabrost, to je važno.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.