FLORIJAN JE REKAO DA JE CECA NAJLEPŠA ŽENA KOJU JE IKADA VIDEO, ali ona je imala još lepše reči za zgodnog manekena! (FOTO)
Foto: Printscreen

otvoreno o manekenu

FLORIJAN JE REKAO DA JE CECA NAJLEPŠA ŽENA KOJU JE IKADA VIDEO, ali ona je imala još lepše reči za zgodnog manekena! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović juče je održala promociju spota za pesmu „Anđeo drugog reda“, na koju je došla u društvu manekena Florijana Munteanua

Objavljeno:

"Imam dobar ukus, to je definitivno. Moj tim ljudi je pronašao Florijana, ali naravno, moja je bila poslednja jer se radi o mom spotu, ja treba s tim čovekom da funkcionišem. Uopšte nisam razmišljala da li baš njega da odaberem", zaključila je Ceca.

Florijan Munteanu u Beograd je stigao juče oko podne letom iz Minhena, a ekipa Kurira sačekala ga je na aerodromu. Maneken je otkrio kako je došlo do saradnje s folk pevačicom i rekao da je oduševljen njenim izgledom.

foto: Marina Lopičić

"U Beogradu sam drugi put, dolazio sam ovde. Cecin saradnik je video moje fotografije na Instagramu i kontaktirao sa mnom. Pitao me je da li bih učestvovao u spotu, a ja sam naravno pristao. Ceca je jedna od najlepših žena koju sam sreo", rekao je Florijan.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.