HAOTIČNO U LJUBLJANI: Ceca ostala bez cipela, a fanovi se dokopali i njenih minđuša (FOTO) (VIDEO)
Foto: Instagram video printscreen

Cirkus

HAOTIČNO U LJUBLJANI: Ceca ostala bez cipela, a fanovi se dokopali i njenih minđuša (FOTO) (VIDEO)

Nizali su se hitovi, a publika je pevala od reči do reči, preko starih hitova do onih sa poslednjeg albuma "Autogram"

Objavljeno: 12:53h

U bekstejdžu svoje zadovoljstvo nije krio ni organizator Leon Ribnikar i Cecin dugogodišnji saradnik u ovoj državi. Reportažu sa koncerta je pravila i nemačka televizija BDR iz Kelna.

Na početku pesme "Nevinost", Ceca je ponesena reakcijom publike u masu bacila svoje minđuše. A sjajnu reakciju publike je video snimkom zabeležio i jedan od Cecinih pratećih vokala, Mirko Gavrić.

About last night! #ceca #party #koncert

A post shared by Rok (@lavrich) on

Nekad je bio ZAVODNIK, glumio sa Draganom Mirković, a danas ga ne biste prepoznali! (FOTO) I već je svima jasno da je očigledno pesma Biljane Spasic i Huse pokorila celu bivšu Jugoslaviju.

Ono se već duže vreme nije desilo, kada je atmosfera ponese i komfor nadvlada stajling Ceca je ovoga puta uz pesmu "Dragane moj" izula cipele.

Sa pesmom "Ime i prezime" završen je koncert sa kojeg su svi otišli puni prelepih utisaka i oduševljeni nastupom folk dive. Ono se već duže vreme nije desilo, kada je atmosfera ponese i komfor nadvlada stajling Ceca je ovoga puta uz pesmu "Dragane moj" izula cipele.

Sa pesmom "Ime i prezime" završen je koncert sa kojeg su svi otišli puni prelepih utisaka i oduševljeni nastupom folk dive.

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.