STISNUO JE BRANKO I NE PUŠTA: Tačkasta Mara ne može da dođe DO DAHA OD POLJUBACA, na sve strane PRŠTE STRASTI
Foto: Printscreen Instagram/tackasta_mara

snimak

STISNUO JE BRANKO I NE PUŠTA: Tačkasta Mara ne može da dođe DO DAHA OD POLJUBACA, na sve strane PRŠTE STRASTI

Babić i njegova izabranica nisu mogli da obuzdaju emociju i strast

Objavljeno: 20:05h

Srpski biznismen Branko Babić i modna influenserka, Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, obelodanili su nedavno njihovu romansu kada su na svojim mrežama podelili zajedničke fotografije.

Inače, Ivana iza sebe ima brak sa izvesnim Bojanom sa kojim je živela u Nemačkoj, a sada se na društvenim mrežama pojavio strastveni snimak Tačkaste Mare i njenog novog izabranika Branka Babića.

Dok im je pevačica Nadežda Biljić pevala na uvce hit Zorice Brunclik: "Ne dam ovo malo duše", Tačkastu Maru i Branka emocije su sustigle, pa je svoju devojku u jednom trenutku zgrabio za glavu i njih dvoje sočno su se ljubili pred svima, ne mareći za poglede.

Ivana na društvenim mrežama pisala o razvodu od Bojana.

- Nekako sam uvek izbegavala pitanja o razvodu, o tome kako sam prevazišla to, kako je potekao taj proces isceljenja, kako je bilo deci... uglavnom samo seen-ujem te poruke jer ne znam šta bih odgovorila ženama, jednostavno nisam želela na Instagramu da pričam o toj temi, nije tabu tema naravno, ali jednostavno nisam mogla... A toliko mi žena piše i izvinjavam se što ne odgovaram na tu temu, samo želim da vas podržim, da napišem da znam sve. I koliko je teško i koliko boli i koliki je strah, napor i da ni jedan dan nije lak. Ali isto znam i koliko svaka od vas treba da bude ponosna i da zna koliko vredi i koliko može. "Najjače stvorenje na Zemlji je majka"!

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/tackasta_mara

- Zato dignite glave visoko i znajte da se tamo negde neko upravo bori sa istim teškoćama i neka vam na umu bude jedno: pre ili kasnije ćete spoznati svoju vrednost i svoju snagu i tada vam više niko neće moći ništa. U njihovim okicama ste svakako heroji i verujte mi da ma koliko god godina da imaju sve znaju i osete. A ja vam pružam podršku i snagu svakoj od vas koja mi se obratila... proći će, sve prođe i sve rane zacele - napisala je, ali i podelila video na kojem plače, raduje se, uživa sa svojom decom.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.