ŠTA JE SA RAZVODIMA OVE GODINE? Još jedan par stavlja TAČKU na BRAK: Posle 14 godina rešili sve da nas ŠOKIRAJU
Foto: P Anastasselis / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve SU IZNENADILI

ŠTA JE SA RAZVODIMA OVE GODINE? Još jedan par stavlja TAČKU na BRAK: Posle 14 godina rešili sve da nas ŠOKIRAJU

Razvod je mnoge šokirao, a bivši par se poslednji put u javnosti pojavio pre dva meseca

Objavljeno: 17:57h

Razvode se princ Nikolaos od Grčke i njegova supruga princeza Tatjana, što je potvrdila grčka kraljevska porodica. Razvod je mnoge šokirao, a bivši par se poslednji put u javnosti pojavio pre dva meseca, na komemoraciji grčkom kralju Konstantinu u Vindzoru.

"Princ Nikolaos i princeza Tatjana posle 14 godina zajedničkog života odlučili su da raskinu svoj brak. Oni shvataju težinu ove odluke, trude se da sačucaju duboko uvažavanje i poštovanje koje gaje jedno prema drugom, kao i ljubav sa kojom su živeli sve ove godine. Iste vrednosti poštovanja i razumevanja činiće osnovu njihovog odnosa u budućnosti, oni će negovati duboko i iskreno prijateljstvo. Nastaviće da žive i rade u Grčkoj, mestu gde se oboje osećaju kao kod kuće. Porodica će uvek biti na njihovoj strani, hvala vam mnog na vašem poštovanju i diskreciji", navodi se u saopštenju. O razvodu ovog para piše i People.

Tatjana je rođena u Karakasu
Tatjana je rođena u Karakasufoto: P Anastasselis / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Tatjana bila je skoro deceniju i po udata za princa Nikolaosa, sina Konstantina II koji je vladao zemljom do ukidanja monarhije 1973. godine.

Tatjana je rođena u Karakasu, glavnom Venecuele, gde je njen otac Ladislav Vladimir Blatnik, inače rođen u Sloveniji, započeo novi život preselivši se iz Kraljevine Jugoslavije. Manje je poznato da je bio veren sa čuvenom glumicom Natali Vud koja je nestala 1981. godine u Pacifiku. Njena smrt do danas je velika misterija.

Princeza Tatjana bila je skoro deceniju i po udata za princa Nikolaosa
Princeza Tatjana bila je skoro deceniju i po udata za princa Nikolaosafoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Majka princeze je Mari Blanše Birlajn potomkinja Vilijama II, kneza Hesena. Ladislav Vladimir Blatnik umro je kada je Tatjana imala sedam godina pa je odrastala uz majku i očuha, vlasnika nekoliko finasijskih kompanija u Njujorku.

Završila je Aiglon koledž a potom diplomirala sociologiju na Džordžtaun univerzitetu. Radila je za dizajnerku Dajanu fon Firstenberg. Za grčkog princa udala se 2009. godine, u haljini Anhela Sančeza, poznatog venecuelanskog dizajnera. Nikolaos se posle više godina provedenih u Britaniji vratio u Atinu gde i danas živi sa suprugom (njegov otac došao je u Grčku 2013. nakon godina u egzilu u Londonu).

Princ Nikolaos i princeza Tatjana posle 14 godina zajedničkog života odlučili su da raskinu svoj brak
Princ Nikolaos i princeza Tatjana posle 14 godina zajedničkog života odlučili su da raskinu svoj brakfoto: NIVIERE/VILLARD / Sipa Press / Profimedia

"Želim uvek da uradim više. Nikada nisam zadovoljna. Ovde ima toliko problema da ponekad osećam da me preplavljuju. Ako počnem da mislim o tome kako ima samo troje, tridesetoro ili 300a ljudi kojima sam pomogla,onda se osetim prilično beznadežno jer – to jednostavno nije dovoljno. Ali zaista verujem da će to doneti rezultate. Radite koliko možete i nadate se da će se to proširiti", rekla je jednom prilikom Tatjana, princeza iz naroda.

Pojavila se na komemoraciji gde su bili i članovi britanske kraljevske porodice. Taj događaj je iznenada propustio princ Vilijam. Sumnjalo se da je to bilo povezano sa princezom od Velsa što se kasnije i dokazalo. Kejt Midlton je nekoliko nedelja kasnije saopštiola da boluje od raka.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso / Blic žena/Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.