NEMA ŠANSE DA PROVALITE KO JE NA FOTKI! U PITANJU JE PEVAČ ZA KOJIM ŽENE LUDE: Čik pogodite o KOME je reč
Džordži, Foto: Instagram printscreen/dzordziiiii

drugačiji

NEMA ŠANSE DA PROVALITE KO JE NA FOTKI! U PITANJU JE PEVAČ ZA KOJIM ŽENE LUDE: Čik pogodite o KOME je reč

Žene danas lude za njim, a evo kako je izgledao kada je imao 18

Objavljeno:

Muzička zvezda u usponu i takmičar prve sezone muzičkog šou programa Đorđe Ćulafić, poznatiji kao Džordži, oduševio je fanove fotkom iz rane mladosti i prisetio se svog uspeha u modelingu.

Poznato je da se Džordži muzikom bavi od svoje 12. godine, kada je počeo da svira gitaru, nakon čega se posvetio i pevanju, produkciji, pisanju tekstova, a izveštio se i u sviranju još nekoliko instrumenta.

Međutim, njegov život je pre nešto manje od 10 godina krenuo potpuno drugačijim pravcem, te se Džordži upustio u manekenske vode, u kojima je zabeležio zavidan uspeh i ostvario saradnju sa nekim od najvećih svetskih brendova.

1 / 2 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

U Americi je radio velike kampanje za „Hugo Boss“ i „Tommy Hilfiger“, a krasio je i stranice najvećih muških časopisa u Italiji kao što su „GQ“ i „Men’s Health“.

Džordži je sada odgovarao na pitanja pratilaca, te je na zahtev da podeli svoju sliku kad je bio dete, odlučio da pokaže kako je izgledao sa 18 godina, upravo u periodu kada je počinjao da se bavi modelingom, a mnoge je iznenadila njegova frizura iz tog perioda.

Žene danas lude za njim, a evo kako je izgledao kada je imao 18
Žene danas lude za njim, a evo kako je izgledao kada je imao 18foto: Instagram printscreen/dzordziiiii

Iako je danas prepoznatljiv po svojim kovrdžama i nešto kraćoj kosi, pevač je tada imao dugu frizuru i šiške koji su davali poseban izgled njegovim karakterističnim crtama lica. Ovom fotkom i izgledom, pevač je privukao veliku pažnju svojih pratilaca i to nije prvi put.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/IDJTV/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.