ANELI AHMIĆ DOBILO POSEBNO PISMO U ELITI: Ono što je u njemu pisalo SVE JE ŠOKIRALO, ona ZANEMELA
Aneli Ahmić, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

SVI DETALJI

ANELI AHMIĆ DOBILO POSEBNO PISMO U ELITI: Ono što je u njemu pisalo SVE JE ŠOKIRALO, ona ZANEMELA

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić dobila je čestitku od porodice

Objavljeno: 16:56h

U rijaliti programu "Elita" pojedini zadrugari slave Bajram, a Aneli Ahmić je prva krenula da čita čestitke, a njoj su otkrili da je mala Nora, njena ćerka, dobro i da je sve u najboljem redu.

- Aneli prvo ti želim čestitati Bajram. Ljubav nije kada te voljena osoba vređa. Iako ti nikada to nije rekao u lice, čovek koji voli ne priča za voljenu osobu da je ološ. - čitala je Miona čestitku od Aneline podrške.

Nakon toga je Miona pročitala čestitku od Aneline majke.

Aneli Ahmić dobila pismo od porodice
Aneli Ahmić dobila pismo od porodicefoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Draga kćeri, Bajram šerif mubarek olsun, ja sam dobro koliko je to moguće biti. Trudim se da što manje gledam, ali neke stvari je nemoguće ne videti. Jedna od tih je i da te nazivaju Romkinjom, a ti nemaš ni kapi romske krvi. Tvoje familija se pita zbog čega ti ćutiš o tome i ne objasniš da ti u sebi sa očeve strane imaš turske krvi i začepiš usta osobama koje pripadaju romskoj nacionalnosti, a srame se toga - glasila je čestitka Aneline majke.

Naredna čestitka je bila je od Aneline podrške koja joj je skrenula pažnju na Janjuša, pa je Miona pročitala čestitku od Site:

Aneli saznala da Sita više ne podržava njenu vezu sa Janjušem
Aneli saznala da Sita više ne podržava njenu vezu sa Janjušemfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Draga sestro, Bajram šerif mubarek olsun, Današnji dan proslavljamo sa našom majkom, prvo da ti kažem da smo svi dobro. Nora je super, ide redovno u vrtić... Ima svu ljubav ovog sveta, jako je razigrana i sretna. Nora ima svu ljubav ovog sveta, nemoj da brineš, uskoro ćemo u Dubrovnik, uz tebe smo. Nikad nemoj zaboraviti da smo svi uz tebe i da te volimo, napisala je ona pa dodala:

- Ako smo podržali tvoju vezu, nismo podržali da unakazuješ sebe i nas. Zamolila sam te da u svoje ime, moje ime i ime naše porodice ispoštuješ neke stvari, a ti nisi ispoštovala ni jednu. Nama je to nepodnošljivo, i tvoju vezu niko ne podržava više. U tom odnosu nema poštovanja, i ako opet uploviš u taj odnos, prekinućemo. Izgledaš kao najveća jadnica, ko te voli a govori da si žena lakog morala i da si blam, nama stižu poruke da je Janjuš najgori, a mi to ne govorimo - glasila je Sitina čestitka.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Milica Milojević Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.