SEVERINA ŽELI DA SE POMIRI SA MALIM KEBOM? Pevačica pokušava da stupi u kontakt s njim, EVO I ZBOG ČEGA
Severina Vučković, Foto: Dragan Kadić

SVI DETALJI

SEVERINA ŽELI DA SE POMIRI SA MALIM KEBOM? Pevačica pokušava da stupi u kontakt s njim, EVO I ZBOG ČEGA

Severina i Igor su posle razvoda bili u kraćoj komunikaciji, a onda su prekinuli svaki kontakt.

Objavljeno: 00:00h

Severina Vučković pošto-poto želi da se pomiri s bivšim mužem Igorom Kojićem, prenosi Kurir. Ali ovoga puta ne iz romantičnih razloga, već pevačica želi da uspostavi prijateljski odnos. Njih dvoje su posle razvoda bili u kraćoj komunikaciji, a onda su prekinuli svaki kontakt.

Sada bivša snajka Dragana Kojića Kebe želi da ga obnovi.

- Severini je žao što sa Igorom nije u kontaktu posle svega što su proživeli zajedno. Neko vreme su razmenjivali poruke i čuli su se nakon što su zvanično potpisali papire za razvod braka, ali je Igor onda počeo da izbegava komunukaciju. Severini je nakon toga posebno zasmetalo to što je Kojić postao blizak prijatelj s njenim nekadašnjim verenikom Milanom Popovićem, s kojim je ona već godinama na ratnoj nozi i sudi se. Sada je promenila ploču, pa bi sa Igorom da bude prijateljica. Verovatno ima interes da sazna što više informacija koje su njoj potrebne. Igor ju je odavno preboleo, jedino što mu iz tog odnosa i dalje nedostaje jeste njen sin, pošto je najviše vremena provodio s mališanom. Dok su bili u kraćoj komunikaciji, Igor joj je kulturno odgovarao na poruke, ali mu sad nije jasno zašto ona želi intenzivniji kontakt - rekao je za Kurir izvor blizak porodici Kojić.

Severina Vučković navodno želi da se pomiri sa Igorom Kojićem
Severina Vučković navodno želi da se pomiri sa Igorom Kojićemfoto: J. M. S./ATAImages

Zasad na društvenim mrežama nema naznaka da su bar tu obnovili prijateljstvo. Njih dvoje su se i posle razvoda neko vreme pratili na Instagramu, ali su se blokirali. Igor je obrisao sve fotografije s pevačicom, a ne prate je ni njegova sestra Nataša ni roditelji Olja i Keba. Bivši par venčao se u tajnosti 2015. godine, kad je pevačica objavila fotku s venčanja, a nekoliko meseci kasnije su napravili veliko svadbeno veselje u Beogradu. Severina je tada na Instagramu objavila uz sliku i poruku koju je namenila Igoru:

Zasad na društvenim mrežama nema naznaka da su bar tu obnovili prijateljstvo
Zasad na društvenim mrežama nema naznaka da su bar tu obnovili prijateljstvofoto: Printscreen Instagram

- Mili moj, da se nismo sreli, stvarno bila bi grehota... 22. 11. Nakon razvoda od Igora, pevačica nije obrisala fotografiju sa svog profila, te se i danas može videti, ali je opis dosta drugačiji. - Big mistake ili ti velika greška - stoji u opisu fotografije.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/ Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.