OTKRIVENO OD ČEGA ŽIVI NAJZGODNIJA SRPKINJA: Sindi uživa u LUKSUZU, a sada je PRIZNALA čime se BAVI
Ivana Stamenković Sindi, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OTVORILA DUŠU

OTKRIVENO OD ČEGA ŽIVI NAJZGODNIJA SRPKINJA: Sindi uživa u LUKSUZU, a sada je PRIZNALA čime se BAVI

Pevačica obelodanila detalje iz svog života

Objavljeno:

Bivša članica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi, nedavno je otkrila javnosti kako uspešno zarađuje za život. Naime, ona je istakla da se bavi promovisanjem različitih brendova putem svojih objava na Instagramu. Svojim luksuznim životnim stilom i putovanjima, koja redovno deli na društvenim mrežama, Sindi je privukla pažnju javnosti, a sada je otkrila da je upravo ovo način na koji ostvaruje prihode.

- Radim razne vrste reklama na Instagramu, tako da je to ono sada čime se bavim. Radila sam i dugi niz godina od svoje 14 godine tako da sada mogu da budem i u penziji, valjda sam i zaslužila - naglasila je ona i otkrila da li se od tog posla može dobro zaraditi:

- Može, ako dobro radite to što radite i taj posao dobro obavljate, onda vas angažuju razne kuće. Nećemo o ciframa sada....

Uz smeh ističe da ni za nju, ali ni za njenog izabranika nema više izlazaka, jer, kako kaže, on mora da radi samo zato što to nije počeo na vreme, kad i ona.

- On mora da radi, šta će čovek, pa on nije počeo na vreme. Nema više, dosta je izlazaka - otkrila je kroz smeh i istakla da više ne pije alkohol, a da je nekada dok je konzumirala znala čak i da se pobije kad pretera.

- Uglavnom je to prošlo kada sam bila tinejdžerka, a posle toga sam postala ozbiljna žena. Zavisi kako kad, kad malo popijem onda sam vesela, kad puno popijem onda sam volela da se pobijem - prenosi Blic.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika/A.N. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.