MIŠA GROF ŽELEO POMIRENJE SA NIKOLINOM PIŠEK, A ONA GA ODUVALA: Preko jedne stvari NIKAKO NE MOŽE DA MU PREĐE
Miša Grof, Foto: NENAD KOSTIĆ

svi detalji

MIŠA GROF ŽELEO POMIRENJE SA NIKOLINOM PIŠEK, A ONA GA ODUVALA: Preko jedne stvari NIKAKO NE MOŽE DA MU PREĐE

Njihov odnos već dugi vremenski period interesuje javnost, a ovo su novi detalji.

Objavljeno:

Nikolina Pišek nema nameru da se pomiri sa svekrom Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof, iako je povukao tužbu protiv nje.

Njih dvoje su zajednički prijatelji pokušali da pomire, ali uzalud. Prema rečima izvora bliskog Pišekovoj, kako prenose mediji, ona odbija da ima bilo kakvu komunikaciju sa ocem svog pokojnog muža Vidoja Ristovića.

- Izričita je u odluci da ne želi komunikaciju s Viktorom. Ne želi da bude u ratu s njim, ali ni u miru. Jednostavno ne može da pređe preko nekih javno izgovorenih reči koje su bile uvredljive i klevete. On bi čak i pristao da zakopaju ratne sekire, ali kako stvari stoje, zasad od toga nema ništa. Spustio je loptu, najviše zbog unuke, ali neće da insistira na pomirenju po svaku cenu - tvrdi izvor za medije, koji je dobro upućen u odnose između voditeljke i njenog svekra.

Miša Grof o Nikolini Pišek
Miša Grof o Nikolini Pišekfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon smrti Vidoja, njegova supruga Nikolina i otac Miša Grof otpočeli su javno rat. Dok je Nikolina optuživala svekra da hoće da joj uzme svu imovinu, on nije štedeo reči za Nikolinu, koja je, kako je tvrdio, njegovog sina iskorišćavala finansijski. Njihov sukob postajao je iz dana u dan sve ozbiljniji, a na kraju su imovinske sukobe odlučili da reše pred sudom. Predmet spora bila je i luksuzna nekretnina koju su Vidoje i Nikolina posedovali u Zagrebu, a za koju je Miša Grof tvrdio da ju je on finansirao.

Nakon što su se pojavile glasine da je Nikolina izdala spornu nekretninu, mediji su kontaktirali Mišu, koji je iznenadio priznanjem da je protiv bivše snaje povukao sve sudske sporove.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.