NAPADNUTA AVA KARABATIĆ U SVOM STANU: Starleta otkrila JEZIVE DETALJE, da li je MOGUĆE?
Ava Karabatić, Foto: Damir Dervišagić

otkrila baš sve

NAPADNUTA AVA KARABATIĆ U SVOM STANU: Starleta otkrila JEZIVE DETALJE, da li je MOGUĆE?

Bivša rijaliti učesnica obelodanila je potresne detalje napada

Objavljeno: 22:04h

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić obelodanila je jezive detalje napada.

Ava Karabatić govorila je o užasu koji se dogodio u njenom stanu od strane stanodavca kojem je 10 dana kasnila sa plaćanjem kirije.

Do sada, kako kaže, nije govorila o detaljima se***alnog uznemiravanja zbog sudskog procesa koji je u toku, budući da ga je prijavila i tužila.

Ava Karabatić o napadu koji se nedavno dogodio
Ava Karabatić o napadu koji se nedavno dogodiofoto: Damir Dervišagić

- Nikad nisam iznosila detalje tog događaja koji se desio pre godinu dana, nesto više. Razlog tome je sudski proces koji vodim sa stanodavcem. Biću iskrena. Bila sam u alkoholisanom stanju, jer sam u tom periodu bila u problemu alkoholizma. Zbog svega toga se sve odužilo, jer po njihovom mišljenju nisam bila uračunljiva. Samim tim, moja izjava se ne smatra važećom. Moj otac je radio u trafici kada se to desilo - počela je Ava i nastavila:

- To što se sudski borim sa čovekom koji je na visokom položaju u društvu, što ima mogućnost uzimanja najboljeg advokata u Splitu, ne znači da ću odustati. To što sam bila u alkoholisanom stanju ne daje nikome za pravo da uđe u privatan stan bez najave.

Bivša rijaliti učesnica je potom ispričala detalje uznemiravanja:

Ava Karabatić otkrila sve detalje napada na nju
Ava Karabatić otkrila sve detalje napada na njufoto: Damir Dervišagić

- Moj dan je tekao uobičajeno u tom periodu. Probudila bih se rano ujutro, celo telo bi mi se počelo tresti zbog reakcije od zavisnosti od alkohola. Da bih smirila treskavicu, bila sam prva koja je čekala da se trgovina ispred moje zgrade otvori. Zatim bih kupila 10 malih pelinkovaca - objašnjavala je Ava do detalja svoj dan.

- Sama sa sobom sam pila, a vrata sam ostavila otključana. Stanodavac je ušao u stan (bez kucanja) i tražio da mu platim stanarinu (kasnila sam 10 dana). Izvređao me je da sam "dr***", "ku***" itd. Ja sam bila u vidno pijanom stanju u spavaćici. On je zaključao vrata i počeo ma*****irati. U tom trenutku pobegla sam kroz prozor u spavaćici i prijavila ga policiji - izjavila je Ava, pa dodala da su je proglasili neuračunljivom jer je bila u alkoholisanom stanju:

- Moja izjava je bila nevažeća, jer sam bila u alkoholisanom stanju. Kada su ispitali stanodavca, naravno, dobili su drugačiju verziju priče. Ja ne haluciniram, nikad nisam, pa čak ni u najpijanijim stanjima - izjavila je Ava za "Hype".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.