DA LI STE ZNALI DA JE OTAC MACE DISKRECIJE POZNATI PEVAČ? Ima veliko bogatstvo, a 1 stvar o NJEMU POSEBNO ŠOKIRA
Maca Diskrecija, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ŠTA KAŽETE?

DA LI STE ZNALI DA JE OTAC MACE DISKRECIJE POZNATI PEVAČ? Ima veliko bogatstvo, a 1 stvar o NJEMU POSEBNO ŠOKIRA

Starletina majka Enesa Nurkić iznenadila je sve priznanjem

Objavljeno: 21:02h

Starleta i bivša učesnica "Zadruge", Maca Diskrecija, je u više navrata isticala da nema kontakt sa ocem, a njena majka sada otkriva da njena ćerka zna ko joj je tata i da je reč o jednom pevaču.

- Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za "čišćenje", ali ja nisam htela da se "očistim". Nije on sam kriv i ja sam kriva što se nisam raspitala - rekla je starletina majka Enesa Nurkić i dodala:

- Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla: "Preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala" i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi - dodala je Enesa.

Ko je otac Mace Diskrecije?
Ko je otac Mace Diskrecije?foto: KURIR TV

Kako navodi, Maca je u javnosti pričala da ne zna ko joj je otac, iako dobro zna.

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

- Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima, ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla - zaključila je Enesa Nurkić za "Glamur".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/J.G. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.