MELINA DŽINOVIĆ UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI?! Komšinica otkrila sve DETALJE, opisala kako ZAJEDNO PROVODE VREME
Melina Džinović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

MELINA DŽINOVIĆ UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI?! Komšinica otkrila sve DETALJE, opisala kako ZAJEDNO PROVODE VREME

Jedna komšinica koja živi u blizini Harisove vile na Senjaku je ispričala da se znalo za njenog dečka već duže

Objavljeno: 21:50h

U javnosti se pokrenula priča da je Melina Džinović navodno već pola godine u vezi sa dve godine starijim biznismenom, sa kojim se viđala javno.

Jedna komšinica koja živi u blizini Harisove vile na Senjaku je ispričala da se znalo za njenog dečka već duže, kao i da se ona sama hvalila u teretani da ima partnera.

- Po gradskim krugovima se znalo da ona ima dečka. Ona je to i sama pričala, nije krila. Svi u teretani, gde trenira su znali. Taj čovek ju je čak i dovozio na treninge. Mislim da je ona to i pričala kako bi priče došle do Harisa. Ovde sam je videla dva puta otkada je došla, ali tog čoveka ne. Kažu da je neki biznismen i da je pun kao brod - rekla je navodno komšinica za Blic, a potom se i nadovezala na Harisovu izjavu da su njene drugarice krive zbog raskola.

Komšinica Meline Džinović okrila da ona navodno ima novog dečka
Komšinica Meline Džinović okrila da ona navodno ima novog dečkafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Poznajem te žene sa kojima je išla na putovanja. Znam da Haris njih krivi što je Melina počela da izlazi i što ga je ostavila, ali ja ne mislim tako. Melina je i počela da se druži sa različitim ljudima i da izlazi, kako bi izašla iz kuće. Ranije su deca bila mala pa je oko njih dosta vremena provodila - priča sagovornica Blica.

Podsetimo, Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu nakon što je 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi on sa decom, dok se ona iz iste po njegovim rečima davno iselila.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon haosa koji je nastao, pošto je Haris po savetu advokata pozvao policiju, pošto Melina navodno nije želela da napusti kuću, pevač je otišao i u policijsku stanicu da da iskaz o celom dešavanju. Njega je u stanicu dovezao sin Kan, a pevač se u istoj zadržao čak pet sati.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/E.J. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.