AU, KAKVA ĆE PODELA OVDE BITI: Pogledajte samo ŠTA SVE IMAJU Haris i Melina od NEKRETNINA, neće se lako ODREĆI
Ona je rekla da ima pravo na kuću, Foto: PRIVATNA ARHIVA, VLADIMIR ŠPORČIĆ

DA LI JE REALNO OVO?

AU, KAKVA ĆE PODELA OVDE BITI: Pogledajte samo ŠTA SVE IMAJU Haris i Melina od NEKRETNINA, neće se lako ODREĆI

Ona je napustila kuću na Senjaku, ali još uvek nije poznato kome će vila pripasti

Objavljeno:

Haris i Melina Džinović pre tri dana završili su u policijskoj stanici kako bi dali izjave oko dešavanja u vili na Senjaku, kada je kreatorka navodno "upala" u nekretninu, a pevač po savetu advokata zvao policiju.

Iako je kreatorka napustila kuću na Senjaku, još uvek nije poznato kome će ona pripasti, a to nije jedino oko čega će se supružnici sporiti. Pevač je proteklih godina kupio stan u Parizu, vlasnik je kuće u Sarajevu, stana na Bežanijskoj kosi kao i vile na Senjaku koja je procenjena na preko 2 miliona evra.

Bivši supružnici poseduju luksuzne automobile, a Haris je finansirao i Melinin modni brend o čemu je i modna kreatorka sama svojevremeno pričala. Nakon ovog događaja, Haris se oglasio te otkrio šta se dešavalo među zidovima njihove vile nakon što je Melina kročila.

Bivši supružnici poseduju luksuzne automobile
Bivši supružnici poseduju luksuzne automobilefoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Ja sam odigrao tu važnu ulogu da sve prođe civilizacijski, u mirnom tonu i razgovoru. Sve je završeno u najboljem redu, osim što smo bili u policiji da dajemo izjave. Šta sud kaže, tako će i biti. Ja njoj svakako nemam nameru da prilazim, niti da je zovem telefonom, jedino ako do susreta dođe slučajno", rekao je Haris i nastavio:

Kada je Melina sinoć došla ja uopšte nisam bio u kući. Tu su bila deca. Ja ne znam šta se njoj desilo. Možda misli da može na drugom mestu da nađe više i bolje. Pored mene je živela kao kraljica. Nijedna žena u ovom gradu nije živela bolje od nje. Kada je sinoć došla nije mi rekla ništa osim da je to njena kuća.

1 / 5 Foto: Nikola Anđić

Ona je rekla da ima pravo na kuću, ali sud će odrediti da li je to njeno pravo 5% ili 100%. Ako je 100% ja ću izaći iz kuće. Inače, ja sam sam policiji rekao da imam oružje u kući, pa su ga oni uzeli zbog sudske procedure. Rekao sam im: “Samo izvolite”. Ne znam zašto je ona došla, ali nije iz dobrih namera", dodao je pevač.

Ona je rekla da ima pravo na kuću
Ona je rekla da ima pravo na kućufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač je rekao za Hajp i da je Melini, "kao nekome koje napustio kuću", dozvoljeno da dođe tu i da uzme svoju garderobu i druge svoje stvari. "To joj je omogućeno. Ona se nije pojavljivala otkad je napustila kuću. Neću preduzimati nikakve postupke protiv nje jer je sve jasno kao dan. Neću da se tužakam i da tražim zabrane prilaska i dolaska. Jedva čekam da izađem iz cele ove priče i da se vratim mirnom životu, kao pre. Sve ovo je moglo da se reši iza zatvorenih vrata, ali je neko potegao za ovim načinom stvari, a to je ona, a ne ja".

Bonus video:

00:51

HARIS DŽINOVIĆ O RAZVODU: Ja ne bih to radio iz prostog razloga što je porodica svetinja!

(Espreso / Hype /Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.