FOTKA MILICE MILŠE I NJENOG SUPRUGA STARA 24 GODINE POKAZUJE KOLIKO SU ZALJUBLJENI BILI: Ona LEPA KO SAN, a on DASA
Milica Milša i Žarko Jokanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

uspomene

FOTKA MILICE MILŠE I NJENOG SUPRUGA STARA 24 GODINE POKAZUJE KOLIKO SU ZALJUBLJENI BILI: Ona LEPA KO SAN, a on DASA

Godine uspešnog braka su za njima, a i danas važe za jedan od najskladnijih parova

Objavljeno:

Glumica Milica Milša godinama važi za jednu od najpopularnijih i najuspešnijih srspkih glumica. Osim zbog brojnih uloga ona je često u centru pažnje medija i zbog svog zanimljivog privatnog života.

Retki su oni koji ne znaju da je ona godinama u braku sa Žarkom Jokanovićem, s kojim se venčala davne 1999. godine. Od tada je prošlo mnogo godina, a oni su i dalje jedan od najskladnijih parova na glumačkoj sceni Srbije.

Milica je u mladosti bila veoma lepa devojka za kojom su uzdisali mnogi kako poznati tako i nepoznati muškarci. Ipak, samo je jedan, upravo Žarko bio taj koji je uspeo da osvoji njeno srce.

Jedna njihova fotografija od pre 24 godine svedoči o tome da je Milica bila prava lepotica, što dokazuje i danas, jer i u srednjim godinama može da se pohvali lepotom, harizmom i šarmom.

Ono što je interesantno kada je početak njihove ljubavne priče u pitanju jeste to da ju je Žarko zaprosio i pre nego što su se poljubili. U medijima je moglo da se pročita da je Žarko u dogovoru sa Milicinom kumom uvek dolazio tamo gde su one izlazile.

Brzo su shvatili da su stvoreni jedno za drugo i posle samo mesec dana veze su se venčali.

Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla „da“. Očigledno nisam pogrešila. Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega — otkrila je Milica.

Žarko se jednom prilikom prisetio trenutka kada je verio svoju izabranicu Milicu.

U braku su dugi niz godina
U braku su dugi niz godinafoto: prentscreen/instagram/zarjok

Jedna veridba na Paliću, na današnji dan, pre 24 godine... Volim te beskrajno, Emčiću moj najlepši — napisao je on uz fotografiju pre nekoliko dana.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/Ilić Milica/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.