HARIS UŠAO U STUDIO PA POLJUBIO SOČNO VODITELJKU: Potrudio se da NIKAD NE ZABORAVI, kada mu se SVIDI on je UPORAN
Foto: M.P./ATAImages

FENOMENALNO

HARIS UŠAO U STUDIO PA POLJUBIO SOČNO VODITELJKU: Potrudio se da NIKAD NE ZABORAVI, kada mu se SVIDI on je UPORAN

U emisiji je progovorio i o Melini, ali i o ženi kakvu želi

Objavljeno: 10:28h

Pevač Haris Džinović razveo se i zvanično posle 22 godine zajednice od Meline, modne kreatorke, s kojom ima dvoje dece. Haris je odlučio da još jednom kaže kako prolazi kroz buran period, a priznao je koliko popije svakog dana.

- Svaku noć popijem flašu vina, sigurno. I vino ulazi u prizmu alkohola. On se odvaja, lepše stoji, mnogo je poetike pisanja knjiga, pesama završilo sa vinom, a drugi alkoholi nisu, a drugi alkoholi nisu. Belo vino više, ali sam ljubitelj i francuskog crnog - otkrio je pevač, pa otkrio važnu stvar u odnosu sa decom.

- Decu ne treba pritiskati, ne treba ih usmeravati na jednu aktivnost, drugu, sami bi trebalo da se pronađu. Deca znaju najbolje - rekao je Haris za "Prvu" i spomenuo bivšu suprugu.

Opleo po Melini
Opleo po Melinifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kad mi se žena dopadne ja sam uporan. Šta me briga koliko ima godina, koliko je mlađa. Bilo nam je dobro. Izrodili smo decu i nastavili dalje. Melina je bila ljubomorna kao pas. Pokazivala je to. E sad, koliko je to bilo namešteno, koliko se folirala, ne znam, ali je izgledalo iskreno - istakao je Haris.

- Ko je bolji roditelj? Ne bih pričao sad to. Jasno je... Deca su sa mnom, ona se odselila. Ne znam zašto je to uradila - dodao je za "Prvu".

- Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu. Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav - kazao je Haris.

Pre nekoliko dana Melina Džinović upala je u vilu na Senjaku
Pre nekoliko dana Melina Džinović upala je u vilu na Senjakufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Evo, vedar sam, nasmejan, ja sam odlično. Ovo me je poremetilo za posao. Završilo se, srećom, sve brzo. Nije lako ovo prebroditi. Rasturila se porodica. Godinu dana, možda i jače, sam novi čovek. Ono što te ne ubije, ono te ojača! - dodao je on potom.

Inače, kad je stigao u emisiju poljubio je voditeljku Kristinu Iglendžu u obraz.

- Ovo je bio kvalitetan poljubac. Kad imaš koga da poljubiš onda moraš da se potrudiš - prokomentarisao je Džinović.

Kvalitetan poljubac
Kvalitetan poljubacfoto: Printscreen/Instagram/kristina_iglendza

Podsetimo, pre nekoliko dana Melina Džinović upala je u vilu na Senjaku, gde je ostao da živi pevač sa decom, pa je Haris u jednom trenutku pozvao i policiju. Obo je su dali izjave u policijskoj stanici, a Haris je za Kurir otkrio šta se dešavalo u vili.

Kako je tada rekao, on nije bio u kući kada je Melina došla.

Haris Džinović
foto: TV Prva prinscreen

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla 'svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi' na šta sam joj ja rekao 'ako sud kaže da je tvoja' - rekao je tada Haris.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio.

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj siutaciju - kaže popularni pevač za Kurir.

Bonus video:

00:54

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.