OVO JE NOVA DEVOJKA SALETA TROPIKA I TOTALNA JE SUPROTNOST NJEGOVE BIVŠE ŽENE: Kratko kosa, pirsing, a tek ovo...
Foto: Dragan Kadić

NAJNOVIJE

OVO JE NOVA DEVOJKA SALETA TROPIKA I TOTALNA JE SUPROTNOST NJEGOVE BIVŠE ŽENE: Kratko kosa, pirsing, a tek ovo...

Sale nije još uvek javnosti predstavio novu izabranicu

Objavljeno: 08:33h

Aleksandar Sale Cvetković, frontmen "Tropiko benda", posle razvoda od pevačice Jovane Pajić 2021. godine našao je novu devojku. Kao i uvek do sada, Sale se trudi da svoj privatan život sakrije od očiju javnosti, pa tako ni ne eksponira svoju novu devojku, ali se i ne skriva i trenutno je mnogo zaljubljen.

Ipak, Sale nije još uvek javnosti predstavio novu izabranicu, međutim, ekipa emisije "Paparaco lova" uhvatila je pevača prvi put sa devojkom.

Pevač je sa ćerkama i devojkom bio u jednom tržnom centru, gde su zajedno prošetali i igrali se.

Ona i Sale su slične visine, njegova partnerka ima kratku, ravnu u kosu i pirsing na nosu. Da se dobro slažu govori i to što čak vole i da se obuku isto, imaju sličan imidž, budući da i devojka nosi šešir i naočare.

- Jako sam dobro. Emotivno sam ispunjen, super živim, jedan lep i miran život i uživam u svakom danu. Kako duhovno, tako i ljubavno. Moju prethodnu vezu ste imali na kašičici, pa sada ne bih puno pričao. Između ostalog i zbog moje dece, da ih zaštitim od toga - rekao je nedavno pevač.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/Paparazzo Lov Pink

Kako je nakon dužeg perioda snimio nove pesme, ispričao je kako je njegova bivša supruga reagovala na njih i da li su joj se dopale, s obzirom na to da se bave istim poslom.

- Jovana je čula sve pesme koje smo uradili i kaže da su joj super. Malopre smo se baš kuckali i sve je dobro. Ona to sve dobro komentariše, jer smo mi sve dobro odradili - izjavio je Sale kroz smeh, pa se na kratko dotakao i teme razvoda.

- Nikada se nisam obazirao na naslove jer znam šta mi je u srcu i šta mi je u kući. To su teške stvari, ali posle kiše mora da grane sunce, a sada nam je svima granulo. Taj period težine je iza nas, tako da smo sada svi srećni i zadovoljni ljudi sa velikom decom i ponosno Jovana i ja ističemo naše super prijateljstvo. Trudimo se da budemo dobri roditelji jer imamo tinejdžerku kod kuće, koju sve zanima - rekao je Sale.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Sale i Jovana su obavestili javnost krajem 2021. godine da su odlučili da se rastanu, nakon 10 godina braka. Oni su tada zamolili javnost za privatnost dok prolaze kroz taj proces, pre svega zbog njihovih ćerki.

Bonus video:

01:54

SALE TROPIKO ZA KURIR TV OTKRIO PRIČU IZA NOVE PESME: Govori o izgubljenoj ljubavi! Potom šokirao: Evo šta ga VODI u životu

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.