MALA DANKA NAVODNO JE VIĐENA U BEČU, A SADA SE OGLASILA I DRAGANA MIRKOVIĆ: Ljude MOLI samo za jedno
Dragana Mirković, Foto: M.M./ATAImages

pogledajte

MALA DANKA NAVODNO JE VIĐENA U BEČU, A SADA SE OGLASILA I DRAGANA MIRKOVIĆ: Ljude MOLI samo za jedno

Ovim povodom oglasile su se brojne poznate ličnosti

Objavljeno: 19:53h

Region danima bruji o nestanku devojčice Danke Ilić (2), zbog koje se po prvi put u Srbiji aktivirao sistem "Pronađi me", popularno nazvan "Amber alert".

Ovim povodom oglasile su se brojne poznate ličnosti, a danas, kada se pojavio snimak iz Beča na kojem se nalaze dve žene i devojčica za koju se tvrdi da je nestala dvogodišnja Danka Ilić iz Bora, Dragana Mirković, koja inače i živi u Beču, poslala je još jednom apel svima.

Putem Instagrama, gde je prati preko 1,5 milion ljudi, pevačica je podelila sliku devojčice sa natpisom da je nestala i molbu svim ljudima koji potencijalno saznaju nešto, da se jave policiji.

Mnoge javne ličnosti oglasile su se povodom nestanka male Danke
Mnoge javne ličnosti oglasile su se povodom nestanka male Dankefoto: Instagram/dragana_mirkovic

- Molim sve ljude u Austriji, ako saznaju bilo šta o nestaloj devojčici Danki, da odmah pozovu policiju - navela je pevačica u objavi.

Podsetimo, mediji su objavili snimak na kojem se nalaze dve žene i devojčica za koju se tvrdi da je nestala dvogodišnja Danka Ilić iz Bora. Snimak je napravljen u Beču.

Kako se na snimku može videti, dve žene sa torbama stoje na ulici, a oko njih se igra malena devojčica koja podseća na Danku.

Ova informacija stiže 6. dana potrage za devojčicom.

Kako mediji prenose, snimak je napravio čovek, Srbin koji boravi u Beču, te je pokušao da se obrati ženama koje su bile u pratnji devojčice, ali nisu ništa uspele da ga razumeju.

Kako je rekao, one su je dozivale, ali dete im se nije odazivalo! Snimak možete pogledati ispod.

Bonus video:

00:13

Dva helikoptera u službi Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno sa niske visine obilaze područje na kojem je prijavljen nestanak dvogodišnje devojčice

(Espreso/Telegraf/Jelena Gajić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.