NAPASNIK POSLE NASTUPA SPOPAO SANDRU, PEVAČICA IZNELA DETALJE DRAME KOJU JE DOŽIVELA: Evo da li je SLUČAJ PRIJAVILA
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo o čemu se radi

NAPASNIK POSLE NASTUPA SPOPAO SANDRU, PEVAČICA IZNELA DETALJE DRAME KOJU JE DOŽIVELA: Evo da li je SLUČAJ PRIJAVILA

Sandra Rešić je otkrila šta je doživela nakon nastupa

Objavljeno:

Nakon što su mediji od izvora doznali detalje drame koja je zadesila pevačicu i bivšu učesnicu rijalitija Zadruga Sandru Rešić, oglasiola se i pevača.

- Sandra je profesionalno odradila nastup, a na kraju je dobila brojne poklone i poruke od svojih fanova, čemu se baš obradovala. Sandra je na kraju i pozirala sa fanovima, ali došlo je do pokušaja napastvovanja u jednom momentu. Nju je bukvalno muškarac spopao nakon što je ispoštovala slikanje. Počeo je da je dodiruje po zadnjici i privlači ka sebi, da joj izjavljuje ljubav, što je Sandru potpuno šokiralo, ali i razbesnelo. Ona je u jednom momentu počela da ga odguruje od sebe, pa je reagovalo i obezbeđenje kluba. Nastao je opšti haos u tom momentu, ali je Sandra ipak rešila da slučaj ne prijavi policiji - otkrio je izvor koji se zatekao na licu mesta, a pevačica je ova saznanja medija potvrdila i otkrila kako se oseća povodom nemilog događaja.

- Šta da kažem... Istina je da je došlo do pokušaja napastvovanja na mom nastupu pre nekoliko nedelja. Mislila sam da neće doći do medija... Ja sa svojim fanovima imam jako iskren i lep odnos, pa me je ovo baš potreslo. Nisam očekivala da može doći do takvog incidenta. Nisam znala u momentu šta me je snašlo. I mene je moja reakcija iznenadila. Dobila sam neku neverovatnu snagu, odgurnula ga, dečko je pao na pod... Obezbeđenje ga je odvelo. Nisam ništa prijavljivala policiji i nadam se da do sličnih situacija više neće dolaziti - poručila je Sandra za Pink.rs.

Bonus video:

01:06

Sandra Resić Moj najveći uspeh u karijeri je što sam juče u Areni pevala sa Draganom Mirković

(Espreso/Pink/M.K/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.