DA LI ZNATE KO JE ZANOSNA PLAVUŠA PORED ĐOKOVIĆA? U Srbiji se SVI PONOSE lepoticom, a tek da vidite ČIME SE BAVI
Danijela je rođena 1993. godine, Foto: Printscreen Instagram/danijelaveselinovic.official

SVAKA ČAST

DA LI ZNATE KO JE ZANOSNA PLAVUŠA PORED ĐOKOVIĆA? U Srbiji se SVI PONOSE lepoticom, a tek da vidite ČIME SE BAVI

Njena biografija je izuzetno zanimljiva

Objavljeno:

Ovih dana se dosta govori o Danijeli Veselinović, zanosnoj devojci koja ima neverovatan talenat. Muzičarka se nije opredelila za klavir, kao ostale devojčice, već je njeno srce želelo samo trubu.

Danijela je rođena 1993. godine, a svoju ljubav prema ovom instrumentu otkrila je sa svega osam godina

- Prvi put sam se srela sa trubom u svojoj kući 2002. godine kada je moj otac doneo jednu kako bi on svirao, međutim, braća i ja smo se zainteresovali i s lakoćom proizveli tonove. To je bila ljubav na prvi pogled. Iste godine smo posetili saboru trubača u Guči i bili u publici a već naredne, 2003. našli smo se na sceni - rekla je Danijela za Blic ženu, pa dodala:

- S obzirom na to da sam bila jedina devojčica, orkestar je dobio naziv po meni. Bili smo deca uzrasta od šest do deset godina i sve je to za nas bila igra, ali zahvaljujući podršci roditelja i brojnim nastupima koji su se ređali, shvatili smo je ozbiljno. Zajedno smo vežbali, igrali se, putovali, obišli Srbiju i uzduž i popreko, kasnije i druge zemlje, upoznali različite ljude, kulture, dobijali brdo slatkiša. Naravno kako smo rasli i naša muzika je bila sve kvalitetnija pa su usledila i brojna takmičenja, nagrade, priznanja... Danas orkestar broji jedanaest članova, tu su moja braća Slobodan , Bojan, Bogdan i kolege.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/danijelaveselinovic.official

Ono što je zanimljivo je da joj je čuveni Boban Marković poklonio novu trubu.

„Ti si mala trubačka princeza“, izgovorio je Boban tada, a evo kako Danijela dana skomentariše ovu divnu situaciju.

- S obzirom na to da više nisam mala, rekla bih da mi je ta titula definisala buduću karijeru, koje tada nisam ni bila svesna. U tom periodu sam bila srećna iz više razloga: prvo zato što sam tada dobila novu trubu, a i sam kompliment od čuvenog kralja trube Bobana Markovića mi je samo dao vetar u leđa. Sada mogu reći da mi je to i dalje jedna velika čast.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:03

Trubači na dočeku odbojkašica

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.