NA DANAŠNJI DAN NAS JE NAPUSTIO NIKAD PREŽALJENI MARINKO MADŽGALJ: 20 dana pred smrt ISPUNIO SEBI POSLEDNJU ŽELJU
Marinko Madžgalj, Foto: Dragan Kadić

tuga do neba

NA DANAŠNJI DAN NAS JE NAPUSTIO NIKAD PREŽALJENI MARINKO MADŽGALJ: 20 dana pred smrt ISPUNIO SEBI POSLEDNJU ŽELJU

Malo ko zna ove detalje iz njegovog života

Objavljeno:

Legendarni glumac i čovek zvani "hodajuća harizma", Marinko Madžgalj, preminuo je 26. marta 2016. godine od raka pankreasa, s kojim se borio do poslednjeg dana.

Danas je tačno 8 godina kako više nije sa nama, tuga se čini sve veća i veća, budući da je ova smrti potresla ceo region, a njegove kolege i prijatelji o Madžgalju uvek govore sa puno ljubavi.

Ognjen Amidžić je bio Marinkov kolega iz grupe "Flamingosi", a kako i sam kaže ni dan danas ne može da prihvati da Marinka više nema.

- Ja i dalje nemam svest da je on otišao zauvek. On je živ u svim našim pričama, svim našim grupama zajedničkim... Sutra će biti osam godina od njegove smrti, ali ja za bliske ljude i za ljude sa takvom energijom nikada ne mogu da prihvatim da su nas napustili. U meni, oko mene, u svim pričama oni žive. Mogao bih da kažem da je to jedan rastanak na određeno vreme, rekao je Ognjen pa dodao:

Ognjen Amidžić je bio Marinkov kolega iz grupe 'Flamingosi'
Ognjen Amidžić je bio Marinkov kolega iz grupe "Flamingosi"foto: Damir Dervišagić

- Mi smo tako funkcionisali, družili se, stvarali... svako je radio svoje, niko nikoga nije davio. On je imao taj fazon da ode negde, i nema ga dve nedelje, pa se javi. To doživljavam tako, kao da je otišao na neki duži put, možda on sada traji osam godina, ali dobro... Velika je šteta, tuga, da tako mlad čovek ode. Imao je puno toga još da da u svim oblastima, rekao je voditelj za Blic.

Malo ko zna da je glumac ispunio sebi poslednju želju pred smrt.

Danas je tačno 8 godina kako više nije sa nama
Danas je tačno 8 godina kako više nije sa namafoto: Dragan Kadić

Marinko je želeo da se pre smrti krsti u manastiru Ostrog, a to mu je i ispunjeno. Dvadeset dana pred njegovu smrt, Marinko se krstio u manastiru, a kako su tada mediji pisali, iako je bio jako loše, on se držao na nogama snažno.

Najveća ljubav mu je bila naša poznata glumica. Dubravka Mijatović i Marinko započeli su vezu 2007. godine i dugo su je držali u tajnosti, zbog loših iskustava iz prošlosti. Čak ju je i zaprosio u tajnosti.

Dubravka i Marinko dok su bili zajedno
Dubravka i Marinko dok su bili zajednofoto: Damir Dervišagić

Ovaj nikad prežaljeni glumac je iza sebe ostavio ćerku Saru, koju je dobio iz veze s glumicom koju je jako voleo.

Nažalost, posle sedam godina braka, Dubravka i Marinko rešili su da se razvedu, a kako su mnogi pričali, njihova ljubav je bila toliko jaka, da je bila osuđena na propast. Dubravka je bila uz njega kada mu je bilo najteže i posećivala ga je u bolnici, a njegova smrt ju je duboko poremetila i slomila.

Ovaj nikad prežaljeni glumac je iza sebe ostavio ćerku Saru
Ovaj nikad prežaljeni glumac je iza sebe ostavio ćerku Sarufoto: Dragan Kadić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

02:31

MAJKA MARINKA MADŽGALJA U SUZAMA: Ja njega ČEKAM! Nikad neću prihvatiti da nije tu! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.