JEDAN BRAT JOJ JE POGUNIO, A DRUGI PREMINUO OD RAKA: Naša pevačica o STRAŠNIM TREGEDIJIMA koje su joj se DESILE
Kristina Voica, Foto: Print Screen Youtube/Nikad nije kasno

TUŽNO

JEDAN BRAT JOJ JE POGUNIO, A DRUGI PREMINUO OD RAKA: Naša pevačica o STRAŠNIM TREGEDIJIMA koje su joj se DESILE

STARIJI BRAT POGINUO U UDESU, MLAĐI UMRO OD RAKA Naša pevačica preživela je strašne tragedije: Majka je umrla od tuge za njima

Objavljeno: 19:01h

Pevačica Kristina Voica proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", gde je publiku oduševila svojim talentom.

Tokom takmičenja, Kristina je otkrila da se iza njenog osmeha krije dosta bola, te da je njen život obeležen porodičnim tragedijama.

Njen stariji brat je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a nedugo zatim, njenoj porodici je život zadao novi udarac kada su saznali da Kristinin mlađi brat boluje od teške bolesti, a nakon samo sedam meseci borbe izgubio je životnu bitku.

Teška života priča Kristine Voica
Teška života priča Kristine Voicafoto: Print Screen Youtube/Nikad nije kasno

- Ova tragedija u stvari traje jako dugo. Bila sam mlada kada sam izgubila braću, sada sam izgubila i majku, ali shvatila sam da čovek mora da bude srećan jer tuga ubija, uništava život i radost - rekla je učesnica "Nikad nije kasno".

Kristina je jednom prilikom u razgovoru za medije rekla da je njena majka preminula od velike tuge sa kojom nije mogla da se nosi.

Kristina je otkrila da se iza njenog osmeha krije dosta bola, te da je njen život obeležen porodičnim tragedijama
Kristina je otkrila da se iza njenog osmeha krije dosta bola, te da je njen život obeležen porodičnim tragedijamafoto: Print Screen Youtube/Nikad nije kasno

- Ona je bila veoma bolesna žena, hoću da kažem svim ljudima da tuga ubija. Moja majka je izgubila dva sina. Jedan je poginuo spletom nesrećnih okolnosti, a drugi se sa četrnaest godina razboleo i preminuo od raka. Ljudi treba da znaju da kada čovek tuguje, onda se telo razboli. Moja majka nas je napustila prerano - rekla je ona tada.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ninda Deda Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.