OVO MOŽE DA URADI SAMO JOVANA JEREMIĆ: Spojila BIVŠEG i SADAŠNJEG, pa pokazala šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA
Jovana Jeremić, Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

SVE PODELILA JAVNO

OVO MOŽE DA URADI SAMO JOVANA JEREMIĆ: Spojila BIVŠEG i SADAŠNJEG, pa pokazala šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA

"Ona je žena koja je rodila mog lava, moju ljubav i čoveka koji je duša moje duše" napisala je Jovana

Objavljeno: 19:05h

Voditeljka Jovana Jeremić oduševila je svoje pratioce novom objavnom na društvenim mrežama.

Naime, ona na svom Instagram profilu objavila fotografije sa rođendana majke njenog dečka Dragana Stankovića, a stvar koja je mnoge oduševila jeste da rođendanu prisustvuju i njeni roditelji, kao i njen bivši suprug sa novom devojkom.

- Danas je rođendan ženi koja je rodila čoveka kojeg obožavam. Ona je žena koja je rodila mog lava, moju ljubav i čoveka koji je duša moje duše. Mog idealnog parnjaka, moje naličje, čoveka koji brine o meni, koji me voli i podržava. Moju polovinu, onu idealnu i najjaču. Svaka žena je srećna ako bar jednom nađe svoju idealnu polovinu i ako je svekrva voli. Ja sam ispunila oba uslova za sreću i to puta dva! Moja 2.svekrva! Da mi je živa i zdrava. Na mnoga ljetaja - napisala je Jovana na svom Instagram profilu.

Jovana Jeremić sa rođendanu majke Dragana Stankovića
Jovana Jeremić sa rođendanu majke Dragana Stankovićafoto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

Podsetimo, Jovana je danas u "Premijera vikend Specijal" otkrila da je današnji dan poseban za nju, kao da će se na rođendanu njene svekrve naći i njeni roditelji ali i bivši muž sa novom devojkom.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

- Odlično sam. Dragan je već sačekao mog ćaleta, bio je Dragan kod mojih. On sada čeka moju mamu i tatu, sada ćemo da se pridružimo Lea i ja... Ide i bivši muž sa svojom devojkom, svi idemo - rekla je Jovana.

Voditeljke je i otvorila dušu na pitanje da li planira da se uda za Dragana.

- Mnogi me to pitaju. Već sam jednom bila udata, probala sam to, nikad ne reci nikad. Žena sam koja je rođena da ima više brakova, šta ću kad me muškarci vole. Stvar je da te pronađe ne onaj koji te želi, nego onaj koji te zaslužuje. Imala sam sreću da su me uvek pronalazili kvalitetni muškarci. Što se Dragana tiče, bitno je da se mi volimo, ne žurim sa udajom, jer volim da u slobodi biram njega, prava je ljubav. Umesto braka... Probala sam, videla sam, ipak biram da budem srećna. Ako je ta sreća brak, to će se desiti, ako nije - neće, biće vanbračna zajednica. Živim oslobođeno - objašnjava Jeremićeva.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.