"TO ME JE 7 MESECI ODVOJILO OD MOJE NAJVEĆE LJUBAVI" Glumac ISKRENO PROGOVOORIO o stvarima iz LIČNOG ŽIVOTA
Glumac, Foto: A.H./ATAImages

EVO O ČEMU SE RADI

"TO ME JE 7 MESECI ODVOJILO OD MOJE NAJVEĆE LJUBAVI" Glumac ISKRENO PROGOVOORIO o stvarima iz LIČNOG ŽIVOTA

Glumac je govorio o mnogim stvarima

Objavljeno:

Glumac Miodrag Dragičević je nedavno gostovao u emisiji u kojoj je govorio o glumi, porodici, ali i odnosu sa sestrom, poznatom glumicom, Tamarom Dragičević.

On je sada otkrio da mu je najveća ljubav bila košarka, ali napravio pauzu zbog lošeg zdravstvenog stanja.

- Dobio sam mononukleozu i to me je sedam meseci odvojilo od moje najveće ljubavi - košarke. U tom trenutku sam samo išao na časove i to je sve, prestao sam da treniram. Tada sam gledao mnogo filmova i serija, obožavao sam Denzela Vošingtona i želeo sam da se bavim glumom - rekao je Miodrag i otkrio kako su reagovali njegova sestra Tamara i njen suprug Petar Benčina reagovali na njegovu odluku da se upusti u glumu:

- Zet Petar Benčina mi je bio prvi učitelj, sestra Tamara i mama su me podržale, a tata je malo bio protiv toga, ali ja sam na kraju uspeo. Tamara mi je rekla da je gluma vojnički rad, da je to naporno školovanje i da ni najmanje nije lako. Gluma je sve samo nije gluma, možda je trebalo da se promeni to ime.

- Na početku moja karijere me niko nije oslovljavao imenom, nego su me zvali Tamarin brat. Nikada se nisam obazirao na negativne komentare jer nisam želeo da me to sputava. Bilo je priča da je Tamara zapravo našla vezu da se upišem na FDU - rekao je Miodrag o svojim glumačkim počecima, a onda otkrio kako je potrošio prvi zarađeni novac:

- Prvi honorar sam potrošio na plejstejšn. Volim igrice. Imam volan kod kuće jer obožavam trke.

- Kad se sastanemo porodično na ručku, ne pričamo o glumi, ali na primer kada su neke dodele Oskara ili Bafta, onda sednemo svi zajedno i to komentarišemo.

Miodrag je u srećnom braku sa suprugom i koleginicom Oljom, sa kojom je dobio ćerku Vasiliju.

- Nikada nisam verovao u ljubav na prvi pogled, ali eto sa njom mi se odmah desila ta konekcija. Sada već verujem u tu konekciju na prvi pogled, da ne kažem ljubav. Posle četiri meseca dogodilo nam se i dete, a onda je to jedan dar od ovog reditelja gore. Vasilija me očvrsnula i dala mi snagu. Nemam tremu da li ću da prođem audiciju, kako će da prođe neki projekat jer znam da me kod kuće čeka najveće bogatstvo, a to je Vasilija.

- Kada uspavamo Vasiliju, nas dvoje sednemo, otvorimo pivce i komentarišemo šta nam se dešavalo tog dana i kako je sve izgledalo. Život nam se mnogo promenio u pozitivnom smislu od trenutka kada je došla Vasilija.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Telegraf/A.Š/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.