ŽENO BOŽIJA, SVAKA TI ČAST: Da li znate KOLIKO GODINA JE NAPUNILA Ana Kokić? Podatak će vas BACITI U TRANS
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

srećan rođendan

ŽENO BOŽIJA, SVAKA TI ČAST: Da li znate KOLIKO GODINA JE NAPUNILA Ana Kokić? Podatak će vas BACITI U TRANS

Pogledajte kako je proslavila rođendan popularna pevačica

Objavljeno: 09:39h

Pop zvezda Ana Kokić 11. marta je napunila 41 godinu, a fotografije sa intimne proslave je podelila prošle noći. Nju su iznenadile njene ćerke, Nina i Tea, zajedno sa njihovom tetkom, a Aninom sestrom, Majom.

Poklonile su joj dve torte u obliku srca i na jednoj su bile svećice u broju 20, a na drugoj 21.

- Nisam od onih koji kriju svoje godine, čak sam ponosna na njih! Guramo ja i ona mala ja, maštamo i dalje o lepšem svetu gde vlada mir, nosimo ružičaste naočare, volimo celim srcem sve što nas čini srećnim i vešto se sklanjamo od negativnog i lošeg - počela je Ana, pa u šaljivom stilu dodala:

- Mojim devojčicama se ne dopadaju moje godine, kažu "Ne idu ti, nije ti još bela kosa"! Pa su odlučile da mi naprave (u dogovoru sa mojom sestrom) dve torte i nekako podele taj "veliki" broj! A ja u skladu sa tim mogu samo da zapevam "Dvadeset mi je i kusur godina".

- Jeste kusur malo veći, ali koga briga kada si zdrav, voljen i srećan! To je sve sto mi treba! I da, definitivno najukusnije i najslađe torte. Hvala svima na lepim zeljama! - napisala je Ana putem svog Instagrama, a čestitke su se samo nizale:

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Srećan ti rođendan Ana i imaš 20 i kusur godina Lepa si", "Sve neka ti je u radosti, zdravlju, ljubavi i blagostanju", "Srećan rođendan, prelepo ti godine stoje draga Ana. Uvek budi nasmejana i uspešna", "Uvek blistaš, neka je najsrećniji".

Bonus video:

01:25

MOJA DECA IDU U OSNOVNU ŠKOLU I IMAJU SVOJE ODGOVORNOSTI! Ana Kokić otkrila: Tu sam da pomognem, ali ostalo PREPUŠTAM NJIMA

(Espreso / Telegraf / M.K./Prenela:M.S. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.