DUGO JE NISMO VIDELI U JAVNOSTI: Sinoć je Beograd brujao o ćerki Predraga Ejdusa, FRAPIRAĆE VAS NJEN IZGLED
Vanja Ejdus, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ovo niste znali

DUGO JE NISMO VIDELI U JAVNOSTI: Sinoć je Beograd brujao o ćerki Predraga Ejdusa, FRAPIRAĆE VAS NJEN IZGLED

Mnogi su se iznenadili kada su je videli

Objavljeno: 09:00h

Legendarni glumac Predrag Ejdus preminuo je 28. septembra 2018. godine u 72. godini života, a iza sebe je ostavio suprugu Milicu i dvoje dece, ćerku Vanju i sina Filipa.

Vanja je krenula očevim stopama i uspešno se bavi glumom, ali je retko kad viđamo na gradskim dešavanjima. Međutim, ona se sinoć pojavila na premijeri filma Darka Nikolića "Poslednji strelac" i sve prijatno iznenadila.

Naime, iako ima 47 godina (kako piše na Guglu) ona izgleda dosta mlađe, te su se mogli čuti komentari da je kao "devojčica".

Nekada je izgledala ovako
Nekada je izgledala ovakofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je sada ofarbana u crvenkastu nijansu, a sinoć je nosila i crveni ruž, kao i crnu kombinaciju. Fotografis u je uhvatili kada se najmanje nadala, a evo kako je izgleda:

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, nju smo gledali u ostvarenjima „Poslednja audijencija“, „Čekaj me, ja sigurno neću doći“, „Miris kiše na Balkanu“, „Jagodići“, „Sumniva lica“, „Mama i tata se igraju rata“, „Drim tim“, „Jedini izlaz“, „Nebesa“, „Dug moru“, „Heroji Halijarda“ i drugim, a za naslovnu ulogu u predstavi „Hasanaginica“ koju je režirao Jagoš Marković, 2002. godine je dobila Sterijinu nagradu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.