ON JE POZNATI GLUMAC, A MALO KO ZNA DA MU JE MILKA CANIĆ BILA TETKA: Ovo je njihova ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA
Milka Canić, Foto: prentscreen/youtube/shonneee

DA LI STE ZNALI?

ON JE POZNATI GLUMAC, A MALO KO ZNA DA MU JE MILKA CANIĆ BILA TETKA: Ovo je njihova ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA

Kako je istakao jednom prilikom, čak i da ima fotografiju sa svojom omiljenom muzičkom zvezdom, ona s tetkom Milkom bi mu bila draža

Objavljeno:

Poznata lektorka i supervizorka popularnog kviza "TV Slagalica" Milka Canić preminula je 2016. godine, a mnogima je i dalje neobično kada ova emisija počne bez njenog čuvenog "dobro veče".

Šarmantna, harizmatična i uvek nasmejana, ona je godinama putem malih ekrana bila gošća naših domova i osvojila s lakoćom simpatije publike.

Naravno, zbog njenog odlaska najteže je njenim bližnjima, a malo je poznato da je među njima i poznati glumac Ivan Đorđević.

Glumac kog publika zna po ulogama u serijama "Državni službenik", "Tajkun", "Ubice mog oca", "Istine i laži", "Koreni" i mnogim drugim mnoge je iznenadio kada je jednom prilikom podelio fotografiju sa svojom tetkom.

Milka i Ivan su, naime, zajedno pozirali u studiju u kom se snima "Slagalica", a glumac je istakao simpatičan opis.

– Ja nemam fotku s Nikom Kejvom, ali zato imam s tetkom. I da imam s Kejvom, ova bi mi bila draža – poručio je tada on.

Milka Canić rođena je u Beogradu 1944. godine, a nakon studija radila je kao profesorka srpskohrvatskog jezika u Prištinskoj gimnaziji, zatim u Vojnoj gimnaziji u Beogradu, a potom i kao lektor. Od 2002. godine bila je supervizorka u najpopularnijem kvizu u Srbiji, a iako je pred očima publike bilo samo njeno "dobro veče", Milka Canić je imala mnogo posla da bi "Slagalica" bila to što jeste.

Gledaoci misle da je moja uloga samo da kažem ono čuveno "dobro veče", ali iza toga stoji vrlo odgovoran i naporan svakodnevni rad, koji podrazumeva stalno prelistavanje i iščitavanje enciklopedija, rečnika, knjiga... – istakla je jednom prilikom.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.