VEDRILA I OBLAČILA U FARMI, PA SE POSLE PORODIČNE TRAGEDIJE POVUKLA: Gde je danas i šta radi Sara Trajanović?
Sara Trajanović, Foto: Printskrin/RTV Pink

promenila se

VEDRILA I OBLAČILA U FARMI, PA SE POSLE PORODIČNE TRAGEDIJE POVUKLA: Gde je danas i šta radi Sara Trajanović?

Posle Farme se povukla iz medija, a nakon porodične tragedije potpuno nestala

Objavljeno:

Manekenka Sara Trajanović i dalje važi za jednu od najlepših učesnica rijalitija u Srbiji. Atraktivna brineta oprobala se na "Farmi", gde je pokazala svoje zavodničke sposobnosti, a od kada je doživela porodičnu tragediju, ona se povukla iz javnosti.

Naime, Sari je 2018. godine poginula maka, pevačica Rosita Trajanović i od tada nju je gotovo nemoguće videti na gradskim dešavanjima na kojima ima medija.

Ona je kao učesnica "Farme" ostala upamćena i po dve veze, bila je sa nekadašnjom zvezdom "Granda" Andrijom Akijem Markovićem, a onda je imala i burnu vezu sa sadašnjim učesnikom "Elite" Ivanom Marinkovićem. Njihova veza prekinuta je u rijalitiju, ali su se nakon mesec dana pomirili.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/sarah131091

- Ekskluziva je jedno, a iskrenost drugo. Zato sam rešila da najiskrenije podelim sa mojim najmilijim fanovima ovu vest pre nego sa bilo kim. Nakon toliko varnica i emocija koje su se dešavale na "Farmi", zajedničkih trenutaka i prelepih uspomena posle "Farme", period koji se Ivan i ja nismo čuli niti videli bio je neobjašnjivo neprijatan za oboje. Falilo nam je nešto najlepše što smo stekli na "Farmi". Naš odnos i druženje. Nakon ponovnog kontakta uspostavljenog posle "Farme" na gostovanjima i žurkama, evociranja uspomena i međusobne blizine, nismo uspeli da zanemarimo emocije koje su i dalje tu, probuđene, jače nego ikad - napisala je tada Sara na Fejsbuku.

Ipak, ljubav im nije uspela jer je Trajanovićka zbog modnog angažmana otišla u Tursku.

Tokom učešća u rijalitiju često je ulazila u sukobe s Jelenom Golubović, kojoj je jednom zapretila batinama.

Sara Trajanović
foto: Printscreen Instagram

- Ma, prebiću je! Evo, svečano vam obećavam da ću da prebijem ovu ženu! Ali ja neću da čupam, nego ću dobro da je namlatim! E, pa neka onda izletim napolje - govorila je tada na imanju u Lisoviću.

Sara se tokom boravka u petoj sezoni "Farme" zbližila i s majkom Jelene Karleuše Divnom Karleušom. Njena smrt ju je izuzetno pogodila.

- Počivaj u miru divna ženo, majko, bako i veliki prijatelju! Bila si uvek vedra, pozitivna, puna energije i života! Bila si uvek tu za svoje prijatelje i porodicu! Bila si žena zmaj! Hvala ti za svu podršku što si mi dala, za sve korisne savete i za svu ljubav! Bila mi je čast poznavati te - oprostila se tada Sara od Divne preko društvenih mreža.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.