POZNATA GLUMICA TRPI OPTUŽBE DA SE NJENA SESTRA UBILA ZBOG NJE: Oproštajno pismo NIKAD nije dospelo u JAVNOST
Džulija Roberts, Foto: Youtube printscreen/Eat Pray Love

DRAMATIČNO

POZNATA GLUMICA TRPI OPTUŽBE DA SE NJENA SESTRA UBILA ZBOG NJE: Oproštajno pismo NIKAD nije dospelo u JAVNOST

Suprug sestre Džulije Roberts krivi glumicu za odlazak svoje voljene

Objavljeno:

Prošlo je deset godina od smrti Nensi Mots, sestre glumice Džulije Roberts, a Nensin suprug, Džon Dilbek, i dalje okrivljuje slavnu glumicu za gubitak svoje supruge, prenosi Daily Mail. Svih ovih godina holivudska zvezda se nikada nije oglasila javno o ovoj temi.

Kao što je poznato, Nensi je sebi oduzela život u 37. godini tako što se predozirala tabletama i onda utopila u kadi. Iza sebe je ostavila 13 stranica oproštajnog pisma u kojima piše kako joj je zbog njene poznate, starije polusestre život bio pakao. Oproštajno pismo je nakon Nensine smrti prosleđeno Roberts i majci Beti, a glumica nikad nije dala da poslednje reči njene sestre izađu u javnost.

"Osećam se kao da sam u komi. Život je stao, ceo svet se raspao nakon njene smrti. Nisam se nikada oporavio. Nikada posle toga nisam bio u ozbiljnoj vezi. Čak sam i nakon deset godina skrhan. Nensi je bila moj svet. Osećam se prazno i nepotpuno bez nje", kazao je Dilbek.

Suprug sestre Džulije Roberts krivi glumicu za odlazak svoje voljene
Suprug sestre Džulije Roberts krivi glumicu za odlazak svoje voljenefoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Nensi je tvrdila da su Roberts i njena druga polusestra Lisa zagorčavale njen život više od 20 godina. "Moja majka Beti i takozvane ‘sestre‘ nemaju ništa osim sećanja da su oni ti koji su me gurnuli u najdublju depresiju u kojoj sam ikada bila", napisala je Nensi navodno u pismu koje je ostavila iza sebe.

Oproštajno pismo se sastojalo iz tri dela - jedno za njenog supruga, drugo svima, a treće za Roberts i njenu majku. Treći deo pisma nikada nije izašao u javnost. Ipak, Dilbek je sadržaj pisma čuo od policajaca.

"U poruci se vrlo jasno vidi kako je Džulija užasno mučila Nensi ceo život. Svako može da vidi zašto je neko u Nensinom položaju bio gurnut toliko daleko da je jedini način da pobegne od muka, bio taj da oduzme sebi život. Čekao sam da Džulija padne, osećao sam se kao da je to pitanje vremena, ali sada je ta priča zasenjena drugim skandaloznim događajima. Još uvek osećam ogorčenost, ljutnju. Rana ne prolazi, ne zaceljuje. Džuliji ne mogu da oprostim sve što je učinila...", rekao je Dilbek.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Dilbeku je zabranjen dolazak na sahranu, a Roberts je održala govor u kom je navodno rekla da je ljuta jer njena sestra nije videla radosti koje dolaze jutrom. Kazao je da se porodica jako potrudila da ga spreči, toliko da su pretili bilo kome drugome ako bi mu uopšte rekli nešto za sahranu.

"Nakon toga sam pitao neke prijatelje kako je bilo te da li misle da bi to Nensi želela i svi su jednoglasno rekli: ‘Apsolutno ne, ona bi se zgrozila‘. Svi su rekli da su se osećali vrlo neprijatno, pogotovo kad je Džulija ustala da govori", ispričao je Nensin suprug. "Ali verujem da je čeka loša karma. Moram da verujem da karma nekako mora da dođe do nje", zaključio je.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Daily Mail/Jutarnji.hr/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.