MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO U LOŠEM STANJU, ZADRUGARKIN OTAC SE OBRATIO ZA POMOĆ: Sve zbog ćerkine veze sa NJOM
Šparavalo porodica, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

drama

MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO U LOŠEM STANJU, ZADRUGARKIN OTAC SE OBRATIO ZA POMOĆ: Sve zbog ćerkine veze sa NJOM

Ugroženo zdravstveno stanje majke Anđele Šparavalo, otac rijaliti učesnice vapi za pomoć

Objavljeno:

Anđelin otac se obratio Milanu Miloševiću i tom prilikom mu je rekao da je njegova supruga, Aleksandra, u lošem stanju zbog onoga što joj ćerka radi u rijalitiju.

Rijaliti učesnica, Anđela Šparavalo u "Eliti" je započela vezu sa ženom, Bojanom Pavlović, što njena porodica u startu nije podržala.

Pred Novu godinu porodice učesnike su ulazile u rijaliti kako bi bar na kratko proveli vreme sa najmilijima, a među njima su se našli i Anđelini roditelji. Oni su joj tada rekli da su ljuti na nju zbog veze sa ženom, a u jednom momentu su joj čak i zapretili da će se odreći nje ako nastavi romansu sa Bojanom. Iako im je tada obećala da će sve prekinuti, ipak je nastavila vezu sa Pavlovićevom.

1 / 5 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Danas je Anđelin otac, pisao Milanu Miloševiću sa profila svoje supruge Aleksandre i tom prilikom je otkrio da je njeno zdravstveno stanje loše, jer teško podnosi sve ono što njihova naslednica radi u "Eliti".

- Jutros ste se dopisivali, sve mi je rekla, mnogo je potreslo, jer je i posle bratovljeve poruke ostala je s Bojanom. Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene. Šećer joj je mnogo skočio od stresa. Samo me je molila da ti kažem, ako joj se nešto desi da će Anđela ceo život da je nosi na duši i da čuvam Đoleta. Eto, Milane kroz šta prolazim, moram izdržati. Hvala na razumevanju. Milane, moraću nekako da se obratim produkciji jer ovo nije igra. U pitanju je život moje žene, ovo se ovako neće završiti - pisao je u porukama Anđelin otac Milanu, prenosi "Pink.rs".

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.