OVAKO SU SE UPOZNALI GLOGOVAC I NJEGOVA MILICA: Njihov SUSRET bio je SUDBONOSAN, sve se desilo nakon premijere
Nebojša Glogovac, Foto: Ahel/ATAImages

emotivno

OVAKO SU SE UPOZNALI GLOGOVAC I NJEGOVA MILICA: Njihov SUSRET bio je SUDBONOSAN, sve se desilo nakon premijere

Upoznali su se nakon premijere predstave “Hadersfild”, kada mu je Milica, tada novinarka, prišla kako bi ga intervjuisala

Objavljeno:

Udovica Nebojše Glogovca, Milica, sinovi Gavrilo i Miloš, kao i ćerka Sunčica, s ljubavlju i setom nastavljaju da čuvaju sećanje na voljenog supruga i oca.

Zajedno sa porodicom i prijateljima, 9. februara još jednom su se okupili na Novom groblju u Beogradu, kako bi obeležili šest godina od njegove smrti.

Kao što je poznato, jedan od najboljih glumaca svoje generacije 2018. godine izgubio je bitku sa karcinomom pluća. Filmovi i snimci pozorišnih predstava Nebojše Glogovca i danas se rado gledaju, a često se citiraju i izjave iz intervjua.

Aleksandar Đuričić svojevremeno je objavio biografiju “Glogi”, a udovica Nebojše Glogovca prvi put je javno govorila o nekim od najlepših trenutaka njihovog zajedničkog života.

Upoznali su se nakon premijere predstave “Hadersfild”, kada mu je Milica, tada novinarka, prišla kako bi ga intervjuisala.

- U meni su se mešali uzbuđenje i strahopoštovanje. Imala sam tremu, onu naivnu, dragocenu za mlade novinare. On je bio iznenađujuće pristojan i koncentrisan. Čudila sam se: “Tako veliki glumac, a tako neposredan i drag” - svedočila je Milica Glogovac.

Sticajem okolnosti taj intervju nikada nije objavljen, jer je neko greškom obrisao snimak sa kamere. Ipak, sudbina je umešala prste, pa se se ubrzo ponovo sreli, a nedugo zatim rodile su se i emocije.

- Zajednički život sa njim bio je tako zabavan. Na prvu loptu delovao je robusno, malo grublje, a kada sam ga zaista upoznala, shvatila sam koliko je meka duša. U to sam se zaljubila. Od svega je pravio poeziju. Voleo je da peva, da pušta muziku i često smo plesali po kući - ispričala je udovica Nebojše Glogovca.

- Sećam se, bila sam u drugom stanju i termin mi je već bio prošao. Stomak mi je bio toliko veliki da nismo mogli da se zagrlimo dok smo igrali. Zagrlio me je nekako sa strane i Sunčici, koju smo čekali, zapevao pesmu Tome ZdravkovićaEvo, već je jesen, a tebe još nema, sigurno si negde novog tatu srela”. Mnogo smo se smejali zajedno.

Milica je tom prilikom otkrila i da je Nebojša bio izvanredan kuvar.

- Favorit mu je bila pastirska pita, u koju ide crno pivo. Nerviralo ga je što ne jedem meso, pa ne mogu da osetim slast njegovih mesnih kulinarskih poduhvata. I uvek je spremao ogromne količine, kao da treba da nahrani četu vojske. Pravio je crveno sočivo, biftek, kobasice - otkrila je udovica Nebojše Glogovca, dodajući da je njen suprug uvek voleo nekoga da ugosti i počasti svojim specijalitetima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/Eva Čubrović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.