MARIJU NAPALI NA MREŽAMA JER OVAKO NOSI DETE: Da li je moguće da BOLJE ZNAJU od MAJKE? Ona im ZAPUŠILA USTA NA KECA
Marija Šerifović o nošenju bebe u kenguru, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ŠOK

MARIJU NAPALI NA MREŽAMA JER OVAKO NOSI DETE: Da li je moguće da BOLJE ZNAJU od MAJKE? Ona im ZAPUŠILA USTA NA KECA

Marija se oglasila i jasnom im stavila do znanja da zna šta radi.

Objavljeno:

Pevačica Marija Šerifović, koja je krajem decembra postala majka dečaka Maria, kojeg je na svet donela surogat-majka, često deli fotografije naslednika na društvenim mrežama.

Tako je nedavno Šerifovićeva objavila snimak i pokazala kako naslednika uspavljuje uz pesmu, dok je mali Mario za to vreme bio u kengur-nosiljci.

Kako u svemu ima onih koji misle da su najbolji, upravo ti su i krenuli da prebacuju Mariji sugestije zbog deteta koje je bilo u nosiljci prilepljeno uz majku.

- "Kad vidim ove kengur nosaljke u pm. Niti za kukove, niti za bebi nožice (krivi noge detetu)... užas, treba ih zabraniti", "Znam da nisam pitana za savet, ali bih iz iskustva prenela da nosiljka nije adekvatna za novorođenče, položaj glave i rukica nije dobar", "Nađi drugu nosiljku radi kukova, mila, sretni bili i uvek mu pevaj", "Predivno što se nosite, ali molim te zameni ovu nazovimo „nosiljku“ od prvog dana do četiri meseca bebinog života... Ovako samo štetiš bebinoj kičmi, nije mu nimalo udobno" - bili su samo neki od 3.000 komentara koji su se nizali ispod snimka Marije i bebe.

Iako se ne obazire na komentare, nakon ovih saveta, Marija se oglasila i jasnom im stavila do znanja da zna šta radi.

- Pa, ljudi, vi ste zaista neverovatni. Pojasniću vam jer trenutno imam živaca! BabyBjorn Mini je napravljen za bebe od 0 do 12 meseci i između tri i 11 kg. Takođe, najmanje moraju imati 53 cm.

Bonus video:

00:12

Marija Šerifović podelila dirljiv snimak sa sinom

(Espreso /Kurir/ Ilija Lukić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.