OVO SU DECA NEMANJE NIKOLIĆA, PONOS I DIKA! Pevač za Espreso o NASLEDNICIMA: Žena PROFESORKA drži sve pod KONTROLOM
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ESPRESO

OVO SU DECA NEMANJE NIKOLIĆA, PONOS I DIKA! Pevač za Espreso o NASLEDNICIMA: Žena PROFESORKA drži sve pod KONTROLOM

Nemanja je za naš portal progovorio o svojoj porodici, a ove detalje malo ko zna

Objavljeno: 09:25h

Nemanja Nikolić, pevač koji se proslavio u "Zvezdama Granda", danas je uspešan muzičar i porodičan čovek. Nemanja i njegova supruga Slađana imaju dvoje dece, ćerku Nikolinu (15) i sina Luku (9). Porodica je stub svega, a kako i sam pevač trudi najbitnije je stalno razgovarati sa decom.

Espreso je došao do informacije da je u njegovom novom spotu glavnu ulogu imao naš glumac Nenad Heraković, ali i Nemanjin sin Luka.

Pozvali smo pevača kako bi nam otkrio nešto više o tome.

"Snimio sam novi spot za pesmu "Stari kesten" i jako sam zadovoljan. Snimanje je ispalo fenomenalno jer smo za jedan dan uspeli da snimimo bukvalno 2 spota. U drugom delu glavnu ulogu ima naš poznati glumac Nenad Heraković. U spotu je, na moje veliko zadovoljstvo, moj sin Luka koji ima 9 godina", počeo je razgovor za Espreso pa otkrio kako se Luka snašao kao glumac u spotu:

I sin i ćerka vole glumu
I sin i ćerka vole glumufoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Moj Luka je mali profesionalac. On se psihički i fizički spremao za snimanje spota. On je par dana pre snimanja vežbao, spremao se... Heraković se oduševio jer je Luka njegove scene radio iz prve, bez ponavljanja".

Poznato je da Nemanja ima i ćerku, a ono što nam je otkrio o njoj nas je oduševilo.

"Moja ćerka Nikolina (15) je kao jako mala krenula na časove glume. Ide joj odlično, već je imala nekoliko predstava. Voli jako glumu, a sada smo došli do toga da treba da upiše srednju školu, ali da ne zna šta će. Sigurna je da će se baviti glumom, to je istina, životni san joj je da bude poznata glumica", izjavio je pevač ponosno o ćerkici i otkrio kakav je kao tata:

Bio je iskren
Bio je iskrenfoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Ja sam blaža varijanta u našoj kući, nisam toliko strog, ali znam da budem. Moram da priznam da je supruga najviše zaslužna za vaspitanje i odrastanje, jer je ona bila stalnosa njima, a ja sam radio, bio na putu... Od Nikolininih 15 godina, ja sam bio prisutan 7, nažalost. Mogu da kažem da su moja deca jako dobra i imaće moju podršku dok sam živ".

Kako pevač tvrdi, jako je bitno razgovarati sa decom.

"Sa decom se mora mnogo pričati. Današnja deca su dosta napredna, imaju telefon na kom je dostupno sve. Treba voditi računa i brinuti. Moja supruga je profesorka. Čuo sam da je jako stroga u školi, razredni starešina je. Naša deca su zato jako dobro vaspitana i dobra", rekao je Nemanja za kraj za naš portal.

Nemanja i Slađana na početku braka
Nemanja i Slađana na početku brakafoto: Luka Šarac

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:03

Prvi snimak Raleta posle incidenta sa Anom Nikolić

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.