ZAR OVO DA RADIŠ U EMISIJI? Tvrde da nije imala DONJI VEŠ, a onda je krenula da ČAPRKA haljinu: Ispalo je i PREVIŠE
Ema Radujko, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

VRELO

ZAR OVO DA RADIŠ U EMISIJI? Tvrde da nije imala DONJI VEŠ, a onda je krenula da ČAPRKA haljinu: Ispalo je i PREVIŠE

Ona je sedela i pokušavala da namesti ili haljinu ili donji veš

Objavljeno: 08:44h

Kada je gostovala pre par dana kod Amidžića u emisiji, ova zanosna plavuša nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ona je poznata po svojim provokativnim izdanjima, pa je i za ovu priliku izabrala haljinu koja je sve zakucala za male ekrane.

Ema Radujko se pojavila u dugačkoj haljini od crne čipke, a imala je i veliki šlic koji je pokazao njene izvajane noge. Mnogo se polemisalo da li ima donji veš, a u jednom trenutku je izgledalo kao da namešta isti.

Ne izlazi iz teretane
Ne izlazi iz teretanefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je sedela i pokušavala da namesti ili haljinu ili donji veš, a u jendom trenutku je pokazala i previše.

Poznato je da ova lepa pevačica svojim izdanjima uvek mami raznovrsne kometare publike, zbog čega često nailazi na brojne kritike, ali uvek ima više pohvala na račun njenog izgleda. Ne izlazi iz teretane, a to se može primetiti i dok na sebi ima ovu haljinu koju bi malo ko uspeo da iznese.

Podsećamo, pevačica je otkrila nedavno sa kakvim problemima se susrela budući da je preživela veliki stres.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Prošle godine sam bila pod tolikim stresom, da sam dobila jednu kožnu bolest, pitriazis rozea se zove. Jedno osam meseci nisam mogla da izlečim to. To je bilo svuda po telu, pečati oko glave, oko kose, rekli su mi da može kosa da mi opadne. Imala sam po grudima, po stomaku, to je bilo crveno, peče, izgleda kao psorijaza, imaš po celom telu - rekla je Ema.

- Nisam uspela ovde da izlečim, bilo je užasno, bilo mi je teško da prihvatim sebe takvu. Okidač je bio period odrastanja, dosta sam radila, bila sam i u jednom odnosu... Jako sam emotivna, teško podnosim razilaženje, rastanke... Previše sam shvatala stvari lično. Telo je htelo da izađe iz moje kože, koliko sam bila pod stresom - zaključila je za emisiju "Why So Serious?", a težak period sa pomenutom bolešću je sada iza nje.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.