VEST O NJEGOVOJ SMRTI UZDRMALA JE CELU ZEMLJU: Evo ko je bio ČUVENI CAJGER, ovako ćemo ga PAMTITI
Muzičar, Foto: Milan Maricic/ATAImages

biografija

VEST O NJEGOVOJ SMRTI UZDRMALA JE CELU ZEMLJU: Evo ko je bio ČUVENI CAJGER, ovako ćemo ga PAMTITI

Muzikom je počeo da se bavi krajem sedamdesetih godina

Objavljeno:

Basista Miloš Stoisavljević Cajger, koji je svirao u "Zani", "Generaciji 5" i "Viktoriji", preminuo je sinoć posle teške bolesti u 64. godinib.

Cajger je je bio muzički aktivan još od sedamdesetih godina prošlog veka, a poslednjih godina života muziku je skrajnuo, pa je bio fokusiran na biznis kao direktor kompanije "Knjaz Miloš".

Naime, Miloš Stojisavljević, bio je generalni direktor kompanije "Knjaz Miloš", ima preko 17 godina radnog iskustva na izvršnim pozicijama u poslovanju sa robom široke potrošnje, kao i u radu u multinacionalnim kompanijama.

Predvodio je transformaciju porodičnog biznisa u korporativno strukturiranu kompaniju. Osnivač je i viši savetnik kompanije "G2M Efficiency", gde je fokusiran na optimizaciju prodaje i distribucije, kao i na unapređenje sveukupnog korporativnog upravljanja za kompanije "Nectar" (Srbija) i "Fructal" (Slovenija i Makedonija).

Miloš Stoisavljević Cajger
Miloš Stoisavljević Cajgerfoto: Nebojša Mandić

Stojisavljević je prethodno radio kao direktor prodaje za Zapadni Balkan u kompaniji "PepsiCo International" i direktor prodaje u kompaniji "Marbo Product".

- Dobri Cajger, hvala što si me razumeo. Kažu da Idoli ne umiru i ja verujem da je samo tako, pozdravi Vladu, sada je nebo vaš stejdž, sada svirajte zvezdama - napisao je Jovanović u opisu objave na Instagramu.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.